Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Autohellas: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14/10/2022, για την έγκριση Επιστροφής Κεφαλαίου ποσού...

Autohellas: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14/10/2022, για την έγκριση Επιστροφής Κεφαλαίου ποσού 1 ευρώ ανά μετοχή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Autohellas συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη 14η Οκτωβρίου  2022, με σκοπό την έγκριση επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους της, καθαρού ποσού της  τάξεως του 1 ευρώ ανά μετοχή.  

Για την επίτευξη αυτού απαιτείται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση  αποθεματικών (προερχόμενων από μερίσματα θυγατρικών και συμμετοχών) και μέρος των  κερδών εις νέο, συνολικού καθαρού ποσού €48.624.764.  

Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί ισόποση μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω διανομής καθαρού  ποσού 1 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους.  

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθεσιμες στο Σχέδιο Αποφάσεων όπως έχει αναρτηθεί στην  ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.autohellas.gr/ependytikes-plirofories/anakoinoseis/.  

Υπό την αίρεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων, η Autohellas αποσκοπεί στην  ολοκλήρωση της διαδικασίας πριν το τέλος του έτους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.