Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΟΤ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΟΤ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου   από το έτος 1980 ως ημέρα εορτασμού και εκδηλώσεων για τους χιλιάδες   εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες του κλάδου και τους φορείς του  Τουρισμού.

Στην Χώρα μας είναι καθολική η αναγνώριση της συμβολής του Τουρισμού   στην ανάπτυξη της οικονομίας, και κατά γενική ομολογία συνέβαλε  καθοριστικά στις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για την πατρίδα μας  ιδιαίτερα στα χρόνια του μνημονίου και μετέπειτα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το προσωπικό του, από το 1950   μέχρι σήμερα, έχοντας ως εργαλεία την τεχνογνωσία την εμπειρία και την  υψηλή  επαγγελματική ευσυνειδησία πρωταγωνιστεί..

Όμως κάπου εδώ θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας  στην Πολιτική Ηγεσία και την Διοίκηση του Οργανισμού, που δεν φρόντισε  σε μια τόσο σημαντική ημέρα να διοργανώσει μια εκδήλωση επιβραβεύοντας   το έργο των εργαζομένων του Οργανισμού και του Υπουργείου. 

Εν αντιθέσει την θεωρεί μια ημέρα σαν όλες τις άλλες.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους ανθρώπους του  Τουρισμού καλή δύναμη και επιμονή στην προσπάθεια που όλοι  καταβάλουμε να αναδειχθεί η Χώρας μας κορυφαίος προορισμός.   

ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.