Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELESTYAL CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ COVID-19

Η CELESTYAL CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ COVID-19

Celestyal Cruises

Οι επισκέπτες μπορούν τώρα να επιδείξουν αρνητικό τεστ εντός 72 ωρών πριν την επιβίβαση. Οι μάσκες δεν είναι πλέον υποχρεωτικές.

Η Celestyal , η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει την χαλάρωση της υγειονομικής πολιτικής της για τον COVID-19. Για όλα τα δρομολόγια αρχής γενομένης από τις 26 Αυγούστου 2022, όλοι οι επισκέπτες, ηλικίας 12 ετών και άνω, πρέπει να συνεχίσουν να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Επιπρόσθετα οι επισκέπτες που είναι 18 ετών και άνω θα πρέπει να έχουν εμβολιασθεί και με την αναμνηστική δόση εάν έχουν παρέλθει περισσότερες από 270 ημέρες από την τελευταία δόση εμβολίου τους. Όλοι οι επισκέπτες πριν από την επιβίβαση πρέπει να επιδείξουν πιστοποιημένο αρνητικό τεστ αντιγόνου (rapid test) για COVID εντός 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών, σε αντίθεση με την προηγούμενη απαίτηση για επίδειξη τεστ έως και 24 ωρών πριν από την επιβίβαση. Για τους πολίτες της ΕΕ που έχουν αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID, απαιτείται η επίδειξη του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού Ανάρρωσης COVID. Για όσους προέχονται από χώρες που δεν συμμετέχουν στο σύστημα DCC (Digital COVID Certificate) της ΕΕ (όπως Αμερική, Καναδάς Μεξικό και άλλες), μπορούν να επιδείξουν σημείωμα γιατρού το οποίο θα συνοδεύεται από  το θετικό και το  αρνητικό τεστ  που να αντιστοιχεί στην ημερομηνία νόσησης και ανάρρωσης. Το πιστοποιητικό ανάρρωσης και στις δύο περιπτώσεις έχει μέγιστη ισχύ 180 ημερών από την ημερομηνία νόσησης. Η χρήση των μασκών η οποία ήταν υποχρεωτική για όλους τους εσωτερικούς χώρους, καθίσταται πλέον προαιρετική με ισχυρή σύσταση για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όταν παρατηρείται συνωστισμός.’

«Σύμφωνα με τις ενημερωμένες οδηγίες των European Healthy Gateways της CLIA, αλλά και των ελληνικών υγειονομικών αρχών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την περαιτέρω χαλάρωση των υγειονομικών μας πρωτοκόλλων», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, κ. Leslie Peden. Συμπληρώνοντας ότι, «Οι πιο ευέλικτες απαιτήσεις παρέχουν στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε διαγνωστική εξέταση πριν από την αναχώρηση για την Ελλάδα, καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τη χρήση μάσκας στο κρουαζιερόπλοιο. Θα συνεχίσουμε να έχουμε ανοικτή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, του πληρώματος και των κοινοτήτων που επισκεπτόμαστε, συνεχίζουν να αποτελούν την κορυφαία μας προτεραιότητα».

 

Σχετικά με τη Celestyal 

Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκεπτόμαστε. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουμε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Βραβεία 

Μεταξύ του 2014 και του 2021 η Celestyal Cruises έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.  Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 14 Χρυσά, 9 Ασημένια και 5 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία». Τον Δεκέμβριο του 2018 και του 2019 η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και δύο βραβεία για κατάκτηση της πρώτης θέσης στις κατηγορίες «Εκδρομές στην Ξηρά» και «Αξία» και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις κατηγορίες  «Υπηρεσίες» και «Ψυχαγωγία». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards. 

Κοινωνική Υπευθυνότητα 

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.