Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η έναρξη των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023 στην...

Η έναρξη των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023 στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022

Celestyal Cruises

Η έναρξη των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023 στην
9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022,
3-5 Νοεμβρίου 2022, Εκθεσιακό Κέντρο: Ζάππειο Μέγαρο

Τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία και φυσικά την Ελλάδα, μαζί με πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.α., συμμετέχουν στην έκθεση δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο για το κλείσιμο συμφωνιών εισερχόμενου τουρισμού τόσο με τους Hosted Buyers,που επίσης συμμετέχουν στη διοργάνωση, όσο και με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Hosted Buyers από 30 αγορές συμμετέχουν ήδη στην ΑΙΤ Expo με στόχο την πραγματοποίηση Β2Β meetings με τους εκθέτες. Οι Hosted Buyers (Tour Operators, Travel Agencies & MICE companies) είναι επιλεγμένες εταιρείες που προωθούν την Ελλάδα σαν προορισμό και επιθυμούν να εντάξουν και άλλους ελληνικούς προορισμούς στα προγράμματά τους ή έχουν στρατηγική επιλογή να εντάξουν την Ελλάδα στους προορισμούς τους και είναι ώριμες να το στηρίξουν.

Τα Β2Β meetings με τους εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 8.500 και πολλά από αυτά θα καταλήξουν άμεσα σε εμπορικές συμφωνίες. Άλλωστε τα αντίστοιχα meetings της περασμένης χρονιάς έκλεισαν με την υπογραφή πολλών επικερδών εμπορικών συμφωνιών που ξεκίνησαν να υλοποιούνται ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η διοργάνωση της έκθεσης έχει προβλέψει ένα πλούσιο πρόγραμμα pre και post tours για τους Hosted Buyers με στόχο να γνωρίσουν την Αθήνα και άλλες κοντινές περιοχές και να απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία.

Τιμώμενη Περιφέρεια της έκθεσης είναι η Αττική και Τιμώμενος Δήμος η Ελαφόνησος.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ ενώ έχει και τη στήριξη του ΕΟΤ.

Μεγάλος Χορηγός της έκθεσης: Eurobank

Πλειάδα Χορηγών στηρίζει την έκθεση, όπως: AIA (Athens International Airport) και οι εταιρείες: Athens Insiders, Walking Tours, Mazi.Travel, Kleesro, Ilisia Hotel, IEK Delta, About Net, Novotel, Ibis Styles, The Golden Age, Radisson Blu Park Hotel, Revival, Cellar Hopping, κ.α.

Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας: Tornos News

Χορηγοί Επικοινωνίας: GTP, Travel Daily News, MICE & Tourism Around the World, Impressive Worlds Leads, Hellas Tour, Travel & Hospitality Tech Outlook, Evintra, Auto Triti, Touring, Maritime, Events Calendar.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.