Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ISLA BROWN SOUNIO, BROWN ACROPOL και ISLA BROWN CORINTHIA τα νέα projects...

ISLA BROWN SOUNIO, BROWN ACROPOL και ISLA BROWN CORINTHIA τα νέα projects της WHeurope στην Ελλάδα

Η WH Europe προχωράει σε τρία νέα projects στην Ελλάδα όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της.

Η WH Europe είναι ένας όμιλος επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εμπορικά ακίνητα, με παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Γερμανία.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ομίλου, στρατηγική του επικεντρώνεται στην απόκτηση, την εκ νέου ανάπτυξη και την επανατοποθέτηση περιουσιακών στοιχείων. Το χαρτοφυλάκιό του συνεχώς εξελίσσεται και επεκτείνεται, μέσω εξαγορών περιουσιακών στοιχείων με μεγάλες δυνατότητες.

Στο, δε, site της παρουσιάζονται ως ανήκοντα στο portfolio της όλα τα ξενοδοχεία της Brown στην Ελλάδα, τόσο τα έτοιμα, όσο και τα υπό κατασκευή.

Τα τρία νέα projects της WH Europe στην Ελλάδα είναι τα εξής

1. ISLA BROWN SOUNIO

Ένα πρώην θέρετρο, που αποτελείται από δύο κτίρια, χτισμένο σε συνολική έκταση άνω των 33.000 m², θα είναι δυναμικότητας 179 δωματίων/406 κλινών. Το Isla Brown Sounio αντιπροσωπεύει τον απόλυτο προορισμό διακοπών, καθώς στέκεται περήφανα σε μια χερσόνησο, επιτρέποντας την εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα από κάθε γωνία. Ο εννοιολογικός σχεδιασμός είναι αθόρυβα πολυτελής, ζεστός αλλά διασκεδαστικός, εκλεπτυσμένος αλλά χαλαρός.

Βρίσκεται στην Κάτω Ποσειδωνία, πρώην Λεγρενά Σουνίου, που ανήκει στον δήμο Λαυρεωτικής. Η περιοχή είναι γνωστή ως «Πούντα Ζέζα» και πήρε το όνομά της από τη δημοφιλή παραλία που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ακίνητο.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο θα διαθέτει σπα, γυμναστήριο, παιδική χαρά και αίθουσα συνεδριάσεων για 500 άτομα. Θα υπάρχει επίσης πισίνα στον τελευταίο όροφο με καφέ μπαρ και δωμάτια με ιδιωτική πισίνα. Το project φέρει την υπογραφή των Elastic Architects.

2. BROWN ACROPOL

Το Brown Acropol βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, την εμπορική και επιχειρηματική περιοχή της πρωτεύουσας, με άμεση πρόσβαση στον κεντρικό σταθμό του μετρό και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μερικά από τα εμβληματικά αξιοθέατα της Αθήνας.

Θα διαθέτει 165 δωμάτια, εστιατόριο και Rooftop bar με πανοραμική θέα, αίθουσα συνεδριάσεων για 450 άτομα, αίθουσες Spa και Massage καθώς και γυμναστήριο.

3. ISLA BROWN CORINTHIA

Ο κοιμώμενος γίγαντας

Το Isla Brown Corinthia βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους. είναι ένας προορισμός από μόνος του και αντιπροσωπεύει όλα όσα ορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. 

Το έργο εκτυλίσσεται σε δύο οικόπεδα. Με 168 μέτρα πρόσοψης στη θάλασσα και ενσωματωμένο σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στην πλαγιά του λόφου.

Μόλις μια ώρα μακριά από την πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας, η Κόρινθος είναι ένας ελληνικός προορισμός απόδρασης που είναι εύκολα προσβάσιμος, ζωντανός και ποικίλος. Το project φέρει την υπογραφή των Elastic Architects.

Θα διαθέτει 166 δωμάτια με θέα τη θάλασσα και 120 δωμάτια με θέα την πλαγιά του λόφου, εστιατόρια, σαλόνι, Rooftop bar με πισίνα και 3 πισίνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.