Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στον αντίποδα των πανηγυρισμών Κικίλια, οι πραγματικές αγωνίες των ξενοδόχων και το...

Στον αντίποδα των πανηγυρισμών Κικίλια, οι πραγματικές αγωνίες των ξενοδόχων και το ταμείο… μείον”.

Εδώ και μήνες έχουμε επισημάνει την κρισιμότητα των καιρών και πως παρά τα αισιόδοξα μηνύματα από τον τουρισμό, το «ταμείο» θα γίνει το φθινόπωρο.

Η κυβέρνηση επιδόθηκε σε πανηγυρισμούς για success story άνευ προηγουμένου στον τουρισμό για να κρύψει τις αποτυχίες της και τα σκάνδαλα με τα οποία βαρύνεται.

Με δηλώσεις τους στο News 247 οι πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου και Ρόδου και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ρεθύμνου εκφράζουν αβεβαιότητα αφού όπως αναφέρουν μπορεί οι τζίροι των ξενοδοχείων σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι αυξημένοι όμως «αυτές οι αυξήσεις θα φέρουν αρνητικές εκπλήξεις». 

Πρόσφατα, οι Ξενοδόχοι Αττικής επεσήμαναν χαμηλή πληρότητα συγκριτικά με το 2019, ενώ η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη για τον χειμώνα κάνοντας λόγο ακόμη και για κλείσιμο ορισμένων επιχειρήσεων τους χειμερινούς μήνες εξαιτίας αδυναμίας να ανταποκριθούν στα αυξημένα ενεργειακά κόστη.

Οι ξενοδόχοι αγωνιούν, η κυβέρνηση πανηγυρίζει και ο Σεπτέμβριος ακόμη δεν έχει μπει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.