Home Αεροπορικά Νέα Ολοήμερο εισιτήριο στο Atlantis Aquaventure, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο, για...

Ολοήμερο εισιτήριο στο Atlantis Aquaventure, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο, για όλους τους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

Η Emirates παρέχει ολοήμερο εισιτήριο στο Aquaventure, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο που βρίσκεται στο Atlantis Palm Resort, σε όλους τους επιβάτες της που θα επισκεφτούν φέτος το καλοκαίρι το Ντουμπάι.

Η Emirates ανακοινώνει πως όσοι επιβάτες της ταξιδεύουν από την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ντουμπάι, ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι διάρκειας άνω των 15 ωρών, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το ολοήμερο εισιτήριο για το Aquaventure Waterpark, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο και ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα* στο Ντουμπάι. Η μοναδική αυτή προσφορά είναι σε ισχύ για κρατήσεις εισιτήριων που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα και έως τις 21 Αυγούστου.

Το Aquaventure Waterpark περιλαμβάνει δημοφιλή αξιοθέατα σε μια ιδιωτική παραλία μήκους άνω του  1 χλμ., καθώς και μοναδικές νεροτσουλήθρες και παιδικές χαρές. Οι επισκέπτες του πάρκου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στις 105 νεροτσουλήθρες, στις οποίες περιλαμβάνονται η Leap of Faith, η Aquaconda και η αγαπημένη όλων των οικογενειών, Surf’s Up wave rider. Επιπλέον, για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, ιδανική επιλογή αποτελεί το Shark Safari, στο οποίο οι συμμετέχοντες περιβάλλονται από καρχαρίες, ενώ όσοι επιλέξουν το νέο πρόγραμμα Mini Marine Biologist θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τη θαλάσσια ζωή με διασκεδαστικό και περιπετειώδες τρόπο.

Το υδάτινο πάρκο παρέχει πολλές επιλογές για διασκέδαση για όλα τα μέλη μιας οικογένειας, καθώς και για παιδιά μικρότερης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά, το μεγαλύτερο kids zone στον κόσμο, ο οποίος περιλαμβάνει 16 μοναδικές δραστηριότητες και θεάματα, όπως τον πρώτο παιδικό αγώνα ράλι στον κόσμο και την τσουλήθρα – ανεμοστρόβιλο.

Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν από Αθήνα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά κάνοντας κράτηση για την πτήση τους προς Ντουμπάι, ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι, από σήμερα έως τις 21 Αυγούστου 2022, σε οποιαδήποτε θέση για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Αυγούστου  έως τις 15 Οκτωβρίου 2022. Το δωρεάν εισιτήριο για το υδάτινο πάρκο Aquaventure δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας να απολαύσουν την ολοήμερη επίσκεψη τους κατά τις ώρες λειτουργίας των εγκαταστάσεων. **

Ταξιδεύοντας με την Emirates 

Εκτός από τη συγκεκριμένη προσφορά, η Emirates παρέχει στους επιβάτες επιπλέον τρόπους ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι και να επωφεληθούν από τις μοναδικές του παραλίες, εστιατόρια και εκδηλώσεις, όπως:

  • My Emirates Pass: Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς Ντουμπάι ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πόλη εξοικονομώντας χρήματα με το My Emirates Pass. Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής, αναψυχής και εστίασης, επιδεικνύοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates. 
  • Κερδίζοντας μίλια Skywards μέσα από αγορές στο Dubai Mall: Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates,  μπορούν να κερδίσουν Μίλια και να επωφεληθούν από τις αγορές τους και γευματίζοντας στο Dubai Mall, το οποίο φημίζεται παγκοσμίως για καταστήματα λιανικής, αναψυχής και εστίασης. 

Η Emirates συνεχίζει να θέτει τα ασφαλή ταξίδια σε προτεραιότητα, εφαρμόζοντας ένα μεγάλο εύρος μέτρων προστασίας τόσο στο έδαφος, όσο και εν πτήσει, ώστε να παρέχει στους επιβάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Ντουμπάι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την state-of-the-art τεχνολογία και να κάνουν τη διαδρομή τους στο αεροδρόμιο ανέπαφα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version