Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εγκρίθηκε η νεα επένδυση των Ισραηλινών στην παραθαλάσσια περιοχή Πούντα Ζέζα κοντά στο Σούνιο

Εγκρίθηκε η νεα επένδυση των Ισραηλινών στην παραθαλάσσια περιοχή Πούντα Ζέζα κοντά στο Σούνιο

Εγκρίθηκε μία ακόμη επένδυση, αυτή τη φορά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, του επενδυτικού σχήματος της WH Europe που συνδέονται με την επέκταση της ξενοδοχειακής αλυσίδας των Brown Hotels, γνωστή από τη δραστηριότητά της τα τελευταία χρόνια κυρίως στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά πλέον κι εκτός Αθηνών.

Πρόκειται για τη νέα μονάδα, κατηγορίας 5 αστέρων, το Isla Brown Sounio, που σχεδιάζεται από την επενδυτική πλατφόρμα της WH Europe στο Σούνιο σε παλιότερη μονάδα που ήταν μέχρι πρότινος εγκαταλελειμμένη, στην παραθαλάσσια περιοχή Πούντα Ζέζα κοντά στο Σούνιο.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 2 κτίρια σε μια έκταση 33 στρεμμάτων, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Η αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Ανάπτυξης έχει εγκρίνει την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της «WHG ΣΟΥΝΙΟ Α.Ε.» στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας, συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 14,2 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.