Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την ΤΚΣΣΕ Ξενοδόχων & Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την ΤΚΣΣΕ Ξενοδόχων & Ξενοδοχοϋπαλλήλων

«Είμαι περήφανος υπηρέτης ώριμων και υπεύθυνων συλλογικών φορέων και αγώνων», δηλώνει ο Περιφερειάρχης

«Τίποτα δεν έγινε τυχαία σε αυτό τον τόπο, καμία επιτυχία δεν ήρθε συγκυριακά και η πρωτοπορία είναι πια στοιχείο της προσωπικότητας, του χαρακτήρα  ενός τόπου που διδάσκει τη χώρα διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση σχεδίων ανάτασης της οικονομίας και της κοινωνίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, για την υπογραφή της νέας Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η οποία για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα.

Η νέα ΤΚΣΣΕ, τριετούς διάρκειας, προβλέπει συνολική αύξηση 13%, ποσοστό εκ του οποίου το 9% θα ισχύσει από 1ης Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα, επεκτείνεται και σε νέες ειδικότητες εργαζομένων . 

Ο Περιφερειάρχης τονίζει επίσης ότι η Σύμβαση αποτελεί την επιτομή της κοινωνικής συνοχής, της εργασιακής ειρήνης και συνεργασίας, της συνένωσης δυνάμεων αλλά της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, και της διορατικότητας.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη έχει ως εξής:

«Η υπογραφή της Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, είναι η επιτομή της αντίληψης κοινωνικής συνοχής. Και ειρήνης, και συνεργασίας, και συνένωσης δυνάμεων, και υπευθυνότητας, και σοβαρότητας, και διορατικότητας. Δεν έχω λόγια που να εκφράζουν τα συγχαρητήρια μου στις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.  Τίποτα δεν έγινε τυχαία σε αυτό τον τόπο, καμία επιτυχία δεν ήρθε συγκυριακά και η πρωτοπορία είναι πια στοιχείο της προσωπικότητας, του χαρακτήρα  ενός τόπου που διδάσκει τη χώρα διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση σχεδίων ανάτασης της οικονομίας και της κοινωνίας. Είμαι περήφανος υπηρέτης ώριμων και υπεύθυνων συλλογικών φορέων και αγώνων». 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version