Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανοίγει το DOMES AULŪS ZANTE AUTOGRAPH COLLECTION

Ανοίγει το DOMES AULŪS ZANTE AUTOGRAPH COLLECTION

  • Η HIP επένδυσε σχεδόν €13.5 εκατομμύρια για την αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του ακινήτου
  • Η Domes Resorts & Reserves διαχειρίζεται το θέρετρο υπό το καινοτόμο Cool Inclusive concept “Domes Aulūs” και πρόκειται να ενταχθεί στο brand κύρους Autograph Collection Hotels της Marriott International
  • Το Domes Aulūs Zante είναι ένα family friendly πεντάστερο all-inclusive resort

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone και η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Domes Resorts & Reserves ανακοινώνουν το άνοιγμα του Domes Aulūs Zante – παλαιότερα γνωστό ως Zante Beach – μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Η HIP επένδυσε σχεδόν €13,5 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει και να μεταμορφώσει το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η Domes Resorts & Reserves στο πλαίσιο του πρωτοποριακού της concept Domes Aulūs και θα ενταχθεί στην οικογένεια των Autograph Collection Hotels, του δυναμικού χαρτοφυλακίου ανεξάρτητων ξενοδοχείων της Marriott International.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων, προκειμένου να προσφέρουν σε οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν την περιπέτεια, τις ιδανικές διακοπές στην πιο αξιοζήλευτη παραλία της Ζακύνθου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 150 δωμάτια, 72 από τα οποία ανήκουν στην κατηγορία premium, infinty πισίνα, αναβαθμισμένα εστιατόρια (μπουφέ και a la cate), beach bar, lounge bar, pool bar, έναν food-truck καθώς και νέα εσωτερική και εξωτερική εγκατάσταση spa.

Το Domes Aulūs βρίσκεται μέσα σε ένα Natura καταφύγιο χελωνών στη μεγαλύτερη παραλία της Ζακύνθου μόλις 5 χλμ. μακριά από το αεροδρόμιο της πόλης. Εκτείνεται μέσα σε 230 στρέμματα με παραλία με λευκή άμμο, ένα καταπράσινο πευκοδάσος, μέσα στο χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα του Ιονίου Πελάγους. Αποτελεί το ιδανικό θέρετρο για φίλους και οικογένειες που επιθυμούν να αποσυνδεθούν από τον υπόλοιπο κόσμο και να απολαύσουν το εμβληματικό τοπίο και τη γοητευτική τοπική κοινότητα της Ζακύνθου. Βρίσκεται κοντά στη ζωντάνια των χωριών του νησιού, αλλά και αρκετά μακριά προκειμένου να διατηρήσει την ησυχία και τη χαλάρωση σε αυτή τη μαγική λωρίδα παραλίας που είναι μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Ζακύνθου.

Η ανακαίνιση του Domes Aulūs Zante υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.