Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Προκήρυξη 7 θέσεων Ειδικευμένων Ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας»

«Προκήρυξη 7 θέσεων Ειδικευμένων Ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας»

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε στις 4–8-2022, εγκρίθηκε προκήρυξη 7 θέσεων ειδικευμένων ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας: από μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού – Επιμελητή Α ειδικοτήτων Χειρουργικής, 

  • Αιματολογίας (ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας για Αιμοδοσία), 
  • Ακτινολογίας, 
  • ΩΡΛ, 
  • Παθολογικής Ογκολογίας (για τη Μονάδα Χημειοθεραπειών), 

ενώ εγκρίθηκαν και δύο (2) θέσεις Επιμελητή Β’ 

  • Εσωτερικής Παθολογίας. 

Οι καλά συντονισμένες προσπάθειες με τον υγειονομικό κόσμο της πόλης μας και τους θεσμικούς, καθώς και οι διαρκείς οχλήσεις του αρμόδιου πολιτικού προσωπικού, είχαν αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα αποφέρει οφέλη προς τον αναγκεμένο Δραμινό συμπολίτη, του οποίου η κύρια Υγειονομική Δομή, το Νοσοκομείο, ενισχύεται για ακόμη μια φορά κατά την τελευταία τριετία.

Με την έκδοση της συγκεκριμένης Απόφασης, ο Βουλευτής Ν. Δράμας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ακόμη μια προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού για το νοσοκομείο μας. 7 στον αριθμό. Είναι πολύ σημαντικό να παλεύεις. Και να απαντάς στις θρηνητικές εικασίες με το αποτέλεσμα του αγώνα σου.

Φίλη συμπολίτισσα και φίλε συμπολίτη…

Με ψήφισες όχι για να βγαίνω φωτογραφίες ή για να καμώνομαι κάτι που δεν είμαι.  Με ψήφισες για να παλέψω μαζί σου. Και σ’ ό,τι είναι μπορετό,  να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. Κι ένα από τα όνειρα αφορούσε το νοσοκομείο μας. Ιδού οι νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού…

Θέλω όμως φίλη συμπολίτισσα και φίλε συμπολίτη να σταθείς λίγο σ’ εκείνη τη θέση που προκηρύσσεται για τις χημειοθεραπείες. Πρόπερσι ανοίξαμε τακτικό εξωτερικό ιατρείο για τους καρκινοπαθείς. Πριν 8 μήνες δρομολογήθηκε το Ογκολογικό τμήμα. Πλέον έρχονται οι προς πλήρωσιν ιατρικές θέσεις. Πώς το είχε πει εκείνος ο λογοτέχνης; Ο δρόμος για τον παράδεισο είναι φτιαγμένος με μικρά, διακριτικά  κι ανεπαίσθητα  βήματα.

Είμαι χαρούμενος φίλες και φίλοι. Σας ευχαριστώ όλες κι όλους. Πιο πολύ όμως ευχαριστώ την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα άξια στελέχη της. Που ξέρουν να αφουγκράζονται. Και ν’ αγαπούν την πατρίδα».

Γραφείο Βουλευτή Ν. Δράμας  

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κωνσταντίνου Δ. Μπλούχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.