Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELEBRITY CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Η CELEBRITY CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Celestyal Cruises

…ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Από τις 5 Σεπτεμβρίου όλοι οι επιβάτες θα απολαμβάνουν το #JourneyWonderFULL℠ καθώς η εταιρεία κρουαζιέρας καταργεί τις απαιτήσεις εμβολιασμού για τα περισσότερα δρομολόγια από λιμάνια των ΗΠΑ και της Ευρώπης

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα νέα πρωτόκολλα για τους επιβάτες που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καταργώντας τις απαιτήσεις εμβολιασμού και απλοποιώντας τις οδηγίες υγειονομικών ελέγχων, κάνοντας έτσι την κρουαζιέρα πιο προσιτή και εύκολη για τους επιβάτες.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2022, όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως κατάστασης εμβολιασμού, που αναχωρούν στα περισσότερα δρομολόγια από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μπορούν πλέον να ταξιδέψουν, εφόσον πληρούν τις τοπικές προϋποθέσεις διαγνωστικού ελέγχου (τεστ) προκειμένου να επιβιβαστούν. Η Celebrity Cruises θα δέχεται πλέον οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμο τεστ, συμπεριλαμβανομένων των self test χωρίς επίβλεψη, για πολλούς προορισμούς.

«Ένας νέος κόσμος περιμένει και είμαι ενθουσιασμένη που οι δραστηριότητές μας  θα ευθυγραμμιστούν περισσότερο με την υπόλοιπη ταξιδιωτική βιομηχανία και θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να εξερευνήσουν ξανά», δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises. «Τα ταξίδια επιστρέφουν δυναμικά και ανυπομονούμε για την αυξανόμενη δυναμική των καταναλωτών απ΄όλο τον κόσμο».

Διαγνωστικοί έλεγχοι για την κρουαζιέρα

Οι νέοι διαγνωστικοί έλεγχοι πριν από την επιβίβαση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη περιλαμβάνουν:

– Οι πλήρως εμβολιασμένοι επιβάτες δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο πριν την επιβίβαση για τις αναχωρήσεις  από τις Η.Π.Α. για κρουαζιέρες 9 νυχτών ή λιγότερων (εξαιρούνται οι κρουαζιέρες  που επισκέπτονται τον Καναδά και τις Βερμούδες)

– Οι επιβάτες που έχουν κάνει ενισχυτική δόση δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο πριν την επιβίβαση σε κρουαζιέρες από Ευρωπαϊκά λιμάνια με διάρκεια 9 νυχτών ή λιγότερων

– Θα γίνεται δεκτό αρνητικό αποτέλεσμα ακόμη και αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) για όλα τα δρομολόγια (εξαιρουμένων των δρομολογίων που επισκέπτονται την Αυστραλία, τις Βερμούδες, τον Καναδά, την Ελλάδα ή τη Νέα Ζηλανδία).

– Παιδιά κάτω των 5 ετών που αναχωρούν από τις ΗΠΑ και επιβάτες κάτω των 12 ετών που αναχωρούν από την Ευρώπη δεν χρειάζεται να κάνουν τεστ πριν από την επιβίβαση.

Διαγνωστικοί έλεγχοι για άλλες περιοχές

Παρ΄όλο που η Celebrity Cruises έχει μειώσει τις απαιτήσεις εμβολιασμού, για τα δρομολόγια από και προς τα  λιμάνια του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας όλοι οι επιβάτες ηλικίας 12 ετών και άνω πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να επιβιβασθούν, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χωρών αυτών. Οι κρουαζιέρες στα Γκαλαπάγκος απαιτούν όλοι επιβάτες ηλικίας 3 ετών και άνω να έχουν εμβολιασθεί

 Για όλες τις κρουαζιέρες, λεπτομερείς πληροφορίες επιβίβασης ανά χώρα επιβίβασης είναι διαθέσιμες στη σελίδα  Country Travel Requirements της πύλης HealthyAtSea.com στην ιστοσελίδα της Celebrity Cruises.

Η πρωτοπορία της Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises άνοιξε τον δρόμο για την ασφαλή επιστροφή στην κρουαζιέρα όταν το Celebrity Edge έγινε το πρώτο πλοίο που επανεκκίνησε τις κρουαζιέρες στις ΗΠΑ στις 26 Ιουνίου 2021. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, ολόκληρος ο στόλος των 15 βραβευμένων πλοίων της Celebrity έχει επιστρέψει στη θάλασσα, με υγειονομικά μέτρα που ξεπερνούν άλλους τύπους διακοπών. Η εταιρεία ταξιδεύει τώρα στην Καραϊβική, την Αλάσκα, την Ευρώπη και τα Γκαλαπάγκος, ενώ αυτόν τον Οκτώβριο θα επιστρέψει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.