Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά NOŪS Santorini, το μεγαλύτερο resort του νησιού άνοιξε τις πόρτες του

NOŪS Santorini, το μεγαλύτερο resort του νησιού άνοιξε τις πόρτες του

Το NOŪS, το νέο μέλος του Ομίλου DONKEY HOTELS, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου, εγκαινίασε τη λειτουργία του από τη YES! Hotels στις 15 Ιουλίου

Το μεγαλύτερο resort της Σαντορίνης συμπληρώνει πλέον την ομάδα των ξενοδοχείων της YES! Hotels. Το NOŪS ακολουθεί το τρίπτυχο Young, Enthusiastic, Seductive που ορίζει τη φιλοσοφία φιλοξενίας της YES!. Αυθεντικό design, τέχνη, εμμονή με τη λεπτομέρεια και υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη. 

Σε όλους τους χώρους του NOŪS το interior design επανερμηνεύει με σύγχρονους όρους τα βασικά “συστατικά” της Σαντορίνης. Όλα τα στοιχεία που καθιστούν το νησί αυτό μοναδικό στον κόσμο είναι παρόντα στο ξενοδοχείο.

Ο ηφαιστειακός χαρακτήρας του νησιού αντανακλάται στις λεπτομέρειες από μαύρο “καμένο” ξύλο, τα ιδιαίτερα, πλεκτά, χαμηλά αμπέλια στα σκίαστρα, οι διάσημες παραλίες του νησιού, η Κόκκινη, η Μαύρη και η Λευκή στη χρωματική παλέτα των γήινων αποχρώσεων που ντύνουν όλους τους χώρους του resort. Παράλληλα, μια σειρά από σύγχρονα design icons με τις υπογραφές ορισμένων από τους σημαντικότερους designers της εποχής μας βρίσκονται στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. 

Μια εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, που εμπνέονται από τη Σαντορίνη, εκπλήσσει τους επισκέπτες του resort. Ένα ακόμα αδιόρατο νήμα σύνδεσης του NOŪS με το νησί. Η συγκλονιστική φύση των ηφαιστείων, καταστροφική αλλά και αναγεννητική ταυτόχρονα, που έχει διαμορφώσει τον τόπο αυτό, γίνεται αφορμή για δημιουργία αυθεντικών έργων τέχνης.      

Οι γευστικές παραδόσεις της Σαντορίνης και τα ιδιαίτερα υλικά του νησιού διαμορφώνουν την γαστρονομική ταυτότητα του NOŪS. Η ποιότητα των πρώτων υλών από τη μία και η απλότητα της μαγειρικής από την άλλη, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζονται τα μενού των εστιατορίων. Γεύσεις που είναι καταγεγραμμένες στο συλλογικό μας DNA, δοσμένες αυτή τη φορά μέσα από μια σύγχρονη, δημιουργική ματιά. 

Στο NOŪS το καθετί έχει αφετηρία τη Σαντορίνη. Η αρχιτεκτονική, το interior design, η γαστρονομία, όλα έχουν ρίζες στην ιστορία και τις παραδόσεις του μοναδικού αυτού τόπου. Όλα ξεκινούν από τη Σαντορίνη και δίνουν μορφή σε μια νέα, απόλυτα σύγχρονη αντίληψη για τη φιλοξενία, όπου η αυθεντικότητα και η μοναδικότητα έχουν τον πρώτο λόγο.   

NOŪS // Ομάδα Συντελεστών:

Αρχιτεκτονική: Divercity Architects και MplusM Architects

Σχεδιασμός Φωτισμού: Ελευθερία Ντεκώ

Αρχιτεκτονική Τοπίου: Doxiadis +

Art Curator: Νάντια Αργυροπούλου

Το NOŪS είναι μέλος των DESIGN HOTELS
yeshotels.gr/nous-santorini

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.