Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία του Casa Cook Samos με βραβευμένο με Μισελέν Έλληνα σεφ

Συνεργασία του Casa Cook Samos με βραβευμένο με Μισελέν Έλληνα σεφ

Τη συνεργασία του με τον βραβευμένο με αστέρι Μισελέν Έλληνα σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη ανακοίνωσε το Casa Cook Samos, που μόλις πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο και του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει ο Ορέστης Βαλής, επικεφαλής της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Casa Cook Samos, «o Αλέξανδρος θα συνεργαστεί μαζί μας σε συμβουλευτική βάση με την ομάδα του και είμαστε σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα για τους επισκέπτες μας».

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ, ιδιοκτήτης και επικεφαλής σεφ του εστιατορίου CTC στην Αθήνα. Θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία όλων των μενού του ξενοδοχείου, ενώ θα μαγειρεύει «πιάτα υπογραφής» για τους επισκέπτες και θα διασφαλίζει τη σταθερή υψηλή ποιότητα και απόδοση της κουζίνας και της ομάδας. Ως μέλος της ομάδας, ο Αλέξανδρος έχει ορίσει τον συνάδελφό του Γιάννη Μαρκόπουλο ως executive chef του ξενοδοχείου.

Το Casa Cook Samos είναι ένα ξενοδοχείο 128 δωματίων μόνο για ενήλικες που προσφέρει τη χαρακτηριστική lifestyle πολυτέλεια του brand Casa Cook σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Μεσογείου. Ενσωματώνοντας την ιστορική ιδέα ενός ελληνικού χωριού σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, το ξενοδοχείο είναι εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια, τις Καμάρες, που βρίσκονται στα χωριά της Σάμου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.