Αρχική Αεροπορικά Νέα Εμπορική συμφωνία υπέγραψε η AEGEAN στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της Σαουδικής...

Εμπορική συμφωνία υπέγραψε η AEGEAN στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα στις 26 και 27 Ιουλίου

Η συμφωνία της AEGEAN με τον τουριστικό και επιχειρηματικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, ELAF , αφορά την εμπορική εκπροσώπηση της AEGEAN στην Σαουδική Αραβία όπου η ελληνική αεροπορική επενδύει επιχειρώντας με τακτικές πτήσεις από το 2015, αυξάνοντας σταδιακά  την παρουσία της. Σημειώνεται ότι η AEGEAN διασυνδέει την Ελλάδα με τη Σαουδική Αραβία πραγματοποιώντας τακτικές πτήσεις από και προς την Αθήνα και τα αεροδρόμια του Ριάντ και της Τζέντα. Πιο συγκεκριμένα η AEGEAN επιχειρεί  με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς και το αεροδρόμιο της Τζέντα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Ριάντ τη  θερινή περίοδο. 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν η AEGEAN εξέφρασε την  πρόθεση της να αυξήσει τον αριθμό των προγραμματισμένων πτήσεων τόσο προς τη Τζέντα όσο και προς το Ριάντ, μετά και την παραλαβή επιπλέον νέων αεροσκαφών AIRBUS neo 320 και 321 προσθέτοντας και πρωινό δρομολόγιο στο Ριάντ, να διευρύνει  ακόμη περισσότερο την περίοδο εξυπηρέτησης των δρομολόγιων από και προς τις δύο πρωτεύουσες αλλά και να προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη νέου προορισμού, που θα διασυνδέει την Αθήνα με το Νταμάμ.

Η κίνηση από και προς τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια εκφράζοντας το εντεινόμενο τουριστικό αλλά και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η AEGEAN με το δίκτυό της το υποστηρίξει καθώς έχει ήδη αυξήσει την παρουσία της σε σχέση με το αντίστοιχο 3ο τρίμηνο του 2019 κατά 25%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.