Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Alva Yachts Ελλάς φέρνει πρώτη στην Ελλάδα τα πολυτελή μηχανοκίνητα και...

Η Alva Yachts Ελλάς φέρνει πρώτη στην Ελλάδα τα πολυτελή μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη που χρησιμοποιούν μόνο την ενέργεια του Ήλιου

Η Alva Yachts Ελλάς είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο της Alva Yachts, της πρωτοποριακής εταιρίας ηλιακών-ηλεκτρικών σκαφών που σχεδιάζονται στην Γερμανία. Η Alva Yachts προσφέρει μια ευρεία γκάμα από εκπληκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον πολυτελή μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, από το Eco Cruise 50 έως το Ocean Eco 90. Όλα τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονους ηλιακούς συλλέκτες, πλήρως κλειστές μπαταρίες Mercedes Benz Μarine και ένα εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, με αποτέλεσμα να διαθέτουν σχεδόν απεριόριστη εμβέλεια πλεύσης, χρησιμοποιώντας μόνο την ενέργεια του Ήλιου.

«Ονειρευόμαστε ένα μέλλον όπου το yachting είναι εντελώς απαλλαγμένο από εκπομπές ρύπων, και οικολογικά κυκλικό. Η Alva Yachts πλησιάζει πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό μας», δήλωσε ο Διογένης Βενετόπουλος, επικεφαλής της Alva Yachts Ελλάς. «Η χώρα μας, με την απέραντη ακτογραμμή και τα εκατοντάδες νησιά, είναι ο απόλυτος παράδεισος του παγκόσμιου yachting, ευλογημένη με σχεδόν απεριόριστη ηλιοφάνεια, όλο τον χρόνο. Είμαστε σίγουροι ότι η Alva Yachts θα την ωθήσει ακόμα περισσότερο στο προσκήνιο του Πράσινου και Βιώσιμου θαλάσσιου τουρισμού.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.