Home Shipping Liknoss εξαγορά του Ticketing UTS TicketLink της εταιρίας Profile

Liknoss εξαγορά του Ticketing UTS TicketLink της εταιρίας Profile

Η εξαγορά ενισχύει την παρουσία της σε Ελλάδα και Μεσόγειο και επιταχύνει την πορεία της για να καταστεί ως η Παγκόσμια Ηγέτιδα Β2Β Πλατφόρμα σε Ακτοπλοϊκές Κρατήσεις & Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Η Liknoss ανακοινώνει την εξαγορά της επιχειρηματικής μονάδας UTS TicketLink της εταιρίας Profile. Η μεταβιβασθείσα επιχειρηματική δραστηριότητα αφορά το σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων UTS TicketLink και το λογισμικό διαχείρισης τελωνειακών εργασιών. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μεταφορά συμβάσεων πελατών, εργαζομένων, λογισμικού και εξοπλισμού που εξυπηρετεί τις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

«Η εξαγορά αυτή ενισχύει την παρουσία της Liknoss σε Ελλάδα και Μεσόγειο και επιταχύνει την πορεία της για να καταστεί ως η παγκόσμια ηγέτιδα Β2Β πλατφόρμα σε ακτοπλοϊκές κρατήσεις και ταξιδιωτικές υπηρεσίες» δήλωσε ο κ. Μαυρόπουλος Μιχάλης, CEO της Liknoss. Προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για συνεχή ενίσχυση του δικτύου μας, με ήδη ισχυρή θέση σε Ελλάδα και Μεσόγειο, συνεχίζουμε να προσθέτουμε σημαντικές συνεργασίες διεθνών ακτοπλοϊκών εταιριών και τουριστικών ομίλων στην Βόρεια Ευρώπη, προσφέροντας πλέον περισσότερες επιλογές, ποιοτικότερο περιεχόμενο και καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας στην κράτηση διαδρομών και υπηρεσιών.       

Ο κ. Μαυρόπουλος Μιχάλης πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η ενσωμάτωση της μονάδας UTS είναι ακόμη μια κομβική ενέργεια στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς, αφενός μεν ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά, αφετέρου δε επιταχύνουμε τη διεθνή ανάπτυξή μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα UTS, διαθέτοντας υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία, πελάτες ιδιαίτερου κύρους και κυρίως ικανούς και έμπειρους ανθρώπους, θα υποστηρίξει δυναμικά τις προσπάθειές μας για συνεχή και ανοδική πορεία της Liknoss στις διεθνείς αγορές. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Liknoss και ευχόμαστε κάθε επιτυχία».    

Σχετικά με το Liknoss Group

Η Liknoss είναι η ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας σε online κρατήσεις και συστήματα ηλεκτρονικής διανομής και έκδοσης εισιτηρίων και υπηρεσιών στους κλάδους Τουρισμού, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Η εταιρία λειτουργεί το πιο αξιόπιστο Δίκτυο Ψηφιακής Διασύνδεσης της Ελληνικής Ακτοπλοΐας με τον Τουριστικό κλάδο τα τελευταία 21 χρόνια, και διαχειρίζεται πάνω από 26 εκατομμύρια ακτοπλοϊκά εισιτήρια ετησίως με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και ένα από τα πιο εξελιγμένα παγκόσμια συστήματα διανομής (Global Distribution System).

Η Liknoss ιδρύθηκε το 2000 με το όνομα FORTHCRS. Από το 2018, ο Όμιλος Liknoss είναι ο βραχίονας Τεχνολογίας Ταξιδιών και Τουρισμού του Ομίλου North Star. Ο Όμιλος North Star Group είναι ένας ανεξάρτητος, διεθνής όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στους κλάδους της Ναυτιλίας, της Τεχνολογίας, της Ενέργειας και του Real Estate και εστιάζει και επενδύει στις  τεχνολογικές εξελίξεις και την καινοτομία.

Ο Όμιλος Liknoss αποτελείται από την CRS Liknoss SA, την Liknoss Italy Srl και την Liknoss Central Europe SA.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version