Home General Το Angsana Corfu Resort & Spa υποδέχεται τον Valeron στο ολοκαίνουργιο Vertigo...

Το Angsana Corfu Resort & Spa υποδέχεται τον Valeron στο ολοκαίνουργιο Vertigo Rooftop Bar

– Ο διάσημος καλλιτέχνης και η μπάντα του θα δώσουν ένα ανεπανάληπτο
live performance στις 29 Ιουνίου 

– O Valeron επιστρέφει στην Κέρκυρα για μια αξέχαστη βραδιά
στο πιο εντυπωσιακό rooftop bar του νησιού  

Το ολοκαίνουργιο Vertigo Rooftop Bar στον τελευταίο όροφο του  Angsana Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα υποδέχεται στις 29 Ιουνίου τον διάσημο καλλιτέχνη Valeron και τη μπάντα του για ένα αξέχαστο πάρτι στο πιο όμορφο σημείο του νησιού. Ο Valeron επιστρέφει στις ρίζες του και τον τόπο καταγωγής του για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια για μία ξεχωριστή εμφάνιση δημιουργώντας μια απαράμιλλη μουσική εμπειρία που θα γοητεύσει τους επισκέπτες. Και όλα αυτά στο μαγευτικό Vertigo Rooftop Bar, το πρώτο Vertigo -το signature rooftop bar της Βanyan Tree Hotels & Resorts που άνοιξε στην Ευρώπη.  

Το 5* Angsana Corfu Resort & Spa γιορτάζοντας φέτος τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του  εγκαινίασε πρόσφατα το Vertigo Rooftop Bar και υποδέχεται τον Valeron για να κηρύξει την έναρξη του πιο όμορφου καλοκαιριού στο νησί των Φαιάκων. Το Vertigo θα δώσει τον παλμό της διασκέδασης σε έναν ειδυλλιακό χώρο στο rooftop του resort με θέα που κόβει την ανάσα και high-end υπηρεσίες με την υπογραφή του Angsana Corfu. Μοναδικά μουσικά -και όχι μόνο- events με διάσημους καλεσμένους, εξαιρετικές επιλογές για τους λάτρεις του fine drinking και signature cocktails, tailor made εξυπηρέτηση και αξέχαστες στιγμές περιμένουν τους επισκέπτες. 

Η αρχή γίνεται με τον αγαπημένο Valeron, γνωστό για την παρουσία του στον χώρο της deep house και electronic / organic μουσικής, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και μακροβιότερους καλλιτέχνες στη διαρκώς μεταβαλλόμενη ελληνική μουσική σκηνή, ξεχωρίζοντας με τον χαρακτηριστικό του ήχο. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά παραδοσιακά μουσικά όργανα και συγχωνεύοντας τους ήχους αυτούς με την ηλεκτρονική μουσική, δημιουργεί μια μοναδικά συγκινητική εμπειρία για όσους τον ακούν. Έχει “χτίσει” τη δική του δισκογραφική εταιρεία με το όνομα Bergana Music, ενώ το 2021 λανσάρισε το project Yulunga μέσα από το οποίο κυκλοφορεί κομμάτια από πρωτοποριακούς δημιουργούς και είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη διεθνών καλλιτεχνών, ενώ εξερευνά ήχους με μια αντισυμβατική προσέγγιση. Το νέο αυτό label dance μουσικής, δημοσιεύει το υλικό του ίδιου καθώς και κυκλοφορίες από ένα μεγάλο εύρος Afro House, Deep House και Organic House καλλιτεχνών, ενώ μέσα στο 2022 αναμένεται και το 4ο προσωπικό του άλμπουμ. 

Οι ήχοι του θα ταξιδέψουν για μια και μοναδική βραδιά στην Κέρκυρα όπου μαζί με την μπάντα του θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του Vertigo Rooftop Bar, στο απόλυτο place to be για το φετινό καλοκαίρι. 

Τετάρτη 29 Ιουνίου 

20:00 – 00:00 

Η κράτηση είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +30 6980 229016 ή μέσω email στο Vertigo-Corfu@angsana.com

Περισσότερα για το Angsana Corfu Resort & Spa

Σε απόσταση 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Μπενίτσες, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Angsana Corfu Resort & Spa φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό και μια απαράμιλλη εμπειρία μεσογειακής φιλοξενίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα πολυεθνικό ταξίδι γεύσης στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο Angsana Spa.

Angsana Corfu Resort & Spa
11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης,
49084 Μπενίτσες, Κέρκυρα
www.angsana.com/en/greece/corfu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version