Αρχική General Συμμετοχή Ε. Σ. Κυπαρισσίας στις εργασίες του διεθνούς Συνεδρίου της ΕΣΕΕ Future...

Συμμετοχή Ε. Σ. Κυπαρισσίας στις εργασίες του διεθνούς Συνεδρίου της ΕΣΕΕ Future of Retail 2022 και στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ

Στις εργασίες του διεθνούς Συνεδρίου της ΕΣΕΕ Future of Retail 2022 και στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ που διεξηχθεί στο INTERCONTINENTAL Athens 27 έως 29 Μαΐου 2022, συμμετείχε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος».
Οι θεματικές ενότητες που απασχόλησαν κυρίως κατά την διάρκεια του συνεδρίου ήταν: η έννοια της βιωσιμότητας και οι επιπτώσεις της στο λιανικό εμπόριο, οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και των έξυπνων συναλλαγών και η ενσωμάτωσή τους στη λειτουργία της εμπορικής επιχείρησης, η επίδραση της τεχνολογίας στην εργασία και τις επιχειρήσεις και οι προκλήσεις της διανομής των προϊόντων στους καταναλωτές. Επίσης, αναλύθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες διεύρυνσης των συνεργειών ανάμεσα στους κλάδους του τουρισμού και του εμπορίου, καθώς και η πορεία χρηματοδότησης των εμπορικών ΜμΕ από το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Επίσης, παρουσιάστηκε η Ευρωπαϊκή Έκθεση Retail 2040, που υλοποιείται από το Insight Foresight Institute με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που ακολούθησε τέθηκαν θέματα όπως: η ρήτρα αναπροσαμογής, οι ρυθμίσεις οφειλών, οι τραπεζικές παρεμβάσεις, ο ακατάσχετος λογαριασμός, το αφορολόγητο όριο, οι πλειστηριασμοί, ο αποκλεισμός από προγράμματα, η μείωση του Φ.Π.Α., καθώς και η χρηματοδότηση των ομοσπονδιών μας, αλλά και των εμπορικών συλλόγων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.