Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προκήρυξη ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση ακινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης...

Προκήρυξη ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση ακινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης –περιοχή Λιοντάρια

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.(ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοινώνει την προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού (e-auction) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr, για την μακροχρόνια εκμίσθωση του συνόλου του ακινήτου με ΑΒΚ 6 Ηρακλείου Κρήτης στην περιοχή Λιοντάρια και πιο συγκεκριμένα των υπερκείμενων του ισογείου ορόφων, των δύο διακριτών κτιρίων Α & Β, εκατέρωθεν της οδού Τζουλάκη στο κέντρο της πόλης.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 30 έτη από την υπογραφή της μισθωτικής σύμβασης με δυνατότητα παράτασης επιπλέον 10 ετών, κατόπιν συμφωνίας των δύο μερών.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εκμίσθωση του ακινήτου ως έχει, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις επιτρεπόμενες χρήσεις στην περιοχή. Ο ανάδοχος θα αναλάβει την υποχρέωση να προσαρμόσει το ακίνητο σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει το νομικό πλαίσιο, καθώς και τα έξοδα για τις εργασίες προσαρμογής και αποκατάστασης του ακινήτου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία του για το σκοπό που προορίζεται. Σύμφωνα με το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) του ακινήτου, το Τμήμα Α (Κτήριο Α) του ακινήτου κατατάσσεται στην κατηγορία Ζ, ενώ το Τμήμα Β (Κτήριο Β) στην κατηγορία Ε.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, 13:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες που θα περάσουν επιτυχώς το στάδιο ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής σύμφωνα με τους ισχύοντες Γενικούς Όρους Διαγωνισμού για τους ανοικτούς διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών σχετικά με την εκμίσθωση ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο και το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.