Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του Συνδέσμου Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του Συνδέσμου Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του Συνδέσμου Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν τη περασμένη Κυριακή 19 Ιουνίου, σηματοδοτώντας την ανανέωση και τους αναπτυξιακούς στόχους του φορέα, που από το 1998 εκπροσωπεί χιλιάδες πτυχιούχους των ΑΕΙ της χώρας, που έγινε η δεύτερη πατρίδα τους.
Στους στόχους των νεοεκλεγέντων μελών είναι οι κοινές δράσεις του Συνδέσμου με φορείς των δύο χωρών, ιδιαιτέρως στους τομείς του πολιτισμού και των επιστημών, κεφαλαιοποιώντας τις ανεκτίμητες πολιτισμικές αξίες, την παιδεία και την αισθητική, με τις οποίες γαλουχήθηκαν ως ακαδημαϊκοί μετανάστες.
Στις προτεραιότητες θέτουν τη δημιουργία δικτύου συνεργασιών με οργανισμούς, ιδρύματα, οργανώσεις και φορείς για τη διαχείριση και υλοποίηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τη σύσταση παραρτημάτων του Συνδέσμου σε πόλεις της Ελλάδας ανά γεωγραφικό διαμέρισμα και τον εκσυγχρονισμό της ταυτότητας του ΣΕΠΙ, ώστε να αποκτήσει εταιρική ταυτότητα και ορατότητα σε φυσικό και ψηφιακό περιβάλλον με διαχειριστική επάρκεια.
Τα μέλη του ΔΣ, με σειρά εκλογής είναι:
Αγγελόπουλος Θεόδωρος
Νάσση Όλγα
Τσιόλιας Γιώργος
Στάμου Δημήτρης
Μπούρα Ευαγγελία
Καραμπέτσος Χάρης
Ναυπλιώτη Φαίη
Λαχανά Ιωάννα
Τερζίδης Άγης

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχτηκαν:
Βουρνάς Παναγιώτης
Παπαδημητρίου Στέλλα
Πέττα Γεωργία

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version