Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΟΤ: Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου

ΕΟΤ: Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου

Με αντικείμενο την προβολή στην κυπριακή αγορά της Πελοποννήσου και των μοναδικών βιωματικών ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει στους επισκέπτες, πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου η 6η Ψηφιακή Τουριστική Συνάντηση (webinar) Ελλάδας- Κύπρου.

Τη συνάντηση συντόνισε ο Προϊστάμενος της διοργανώτριας Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου, Πέτρος Σαγάνας, και σε αυτήν συμμετείχαν ως ομιλητές ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Άννα Καλογεροπούλου, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Μαρινάκος και η Διευθύντρια Πωλήσεων της κυπριακής αεροπορικής εταιρίας TUS Airways, Μαίρυλιν Κωνσταντίνου.

Οι ομιλητές παρουσίασαν διεξοδικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου με έμφαση στις θεματικές μορφές τουρισμού (θρησκευτικός-προσκυνηματικός, πολιτιστικός, γαστρονομικός, δραστηριοτήτων στη φύση κ.ά.), ενώ από την πλευρά της η κα Κωνσταντίνου ανέλυσε το πτητικό πρόγραμμα και τις υπηρεσίες της TUS Airways, η οποία μετά από διετή αναστολή των πτήσεων λόγω πανδημίας επαναλειτούργησε εφέτος και περιλαμβάνει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα απευθείας πτήσεις Λάρνακα – Καλαμάτα.

Το webinar διενεργήθηκε μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που έχει δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου, όπου είναι αναρτημένο και το σχετικό βίντεο (https://ntogcy.digitalevent.gr/).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.