Αρχική Εθελοντισμός ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Σημαντική κοινωνική δράση από το KΑRAVAKI για την προστασία της Ελλάδας...

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Σημαντική κοινωνική δράση από το KΑRAVAKI για την προστασία της Ελλάδας μας!

Celestyal Cruises

Με δωρεά εξοπλισμού διασώσεων στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το ανανεωμένο KARAVAKI της Παπουτσάνης, ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα brands, με περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μασούτη για την προστασία της Ελλάδας μας.

Στο πλαίσιο κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η Παπουτσάνης, σε συνεργασία με την εταιρία Μασούτης, προσφέρει εξοπλισμό διασώσεων και αντιμετώπισης καταστροφών στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης, με κάθε αγορά προϊόντων ΚARAVAKI.

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης και τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων ενώ συνδράμει σε καταστάσεις κρίσεων και εκτάκτων αναγκών λόγω φυσικών καταστροφών ή ατυχημάτων. Πρόκειται για εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν την κοινωνία, χωρίς ανταλλάγματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με τον Μασούτη, στηρίζουμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για φροντίδα και προσφορά στην πράξη, με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον», δήλωσε η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Διευθύντρια Marketing της Παπουτσάνης.

Στήριξε και εσύ το έργο της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης με το KARAVAKI της Παπουτσάνης.

Για την προστασία της Ελλάδας μας!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.