Αρχική Forum FORUM 11 της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς

FORUM 11 της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Forum της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς, που διοργανώθηκε στις 14 και 15 Μαΐου 2022 στο Porto Palace Hotel Thessaloniki με θέμα την παιδιατρική του σκύλου και της γάτας. Το συνέδριο αφήνει πλούσιο απολογισμό της φετινής του διοργάνωσης με πάνω από 900 συμμετοχές συνέδρων, 45 εκθέτες και χορηγούς και 52 προσκεκλημένους ομιλητές! Ιδιαίτερη ικανοποίηση φάνηκε και στα χαμόγελα των συνέδρων που πλημμύρισαν το συνεδριακό χώρο μετά το δύο χρόνια ‘αποχής’ από συνέδρια με φυσική παρουσία.  

Η Τελετή Έναρξης, την οποία άνοιξε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Καθηγητής Σεραφείμ Παπαδημητρίου ήταν αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του καθηγητή Τιμολέοντα Ράλλη, Προέδρου της Εταιρείας. Ακολούθησε απονομή του Βραβείου «Τιμολέων Ράλλης» από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ, Στέφανο Κλαδάκη, στο κύριο Γρηγόρη Μαρκάκη. 

Στα πλαίσια του FORUM11 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 25 θεματικά συνέδρια σε τέσσερις αίθουσες του Porto Palace Hotel Thessaloniki, όπου προσκλήθηκαν καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές.

Οι αίθουσες CRYSTALL HALL και DOCK SIX HALL κυρίως επιστημονικού προγράμματος, το οποίο υλοποιήθηκε αποκλειστικά από Έλληνες ομιλητές που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η αίθουσα TIMBER HALL I με ελεύθερες ανακοινώσεις και συνεδρίες μικρών ομάδων.
Η αίθουσα TIMBER HALL II με ειδικές συνεδρίες  όπου η ΕΛΕΚΖΣ έδωσε την ευκαιρία στους χορηγούς, να παρουσιάσουν επιστημονικά αντικείμενα του άμεσου ενδιαφέροντος τους.

O μεγάλος εκθεσιακός χώρος του FORUM11 φιλοξενήθηκε στην υπέροχη αίθουσα του Porto Palace Hotel, έκτασης 1117τ.μ. GRAND PIETRA HALL.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΕΚΖΣ κύριος Στέφανος Κλαδάκης ευχαρίστησε το PORTO PALACE για τη φιλοξενία και τη συνεργασία καθόλη την προετοιμασία του συνεδρίου.  Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε : «Ήταν για όλους εμάς μια εξαιρετική εμπειρία, μετά από μια διετία και πλέον, απουσίας των συνεδρίων με φυσική παρουσία, λόγω της πανδημίας. Το ξενοδοχείο σας φιλοξένησε τους 900 και πλέον συνέδρους μας με άψογο τρόπο και όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν από την εμπειρία αυτή». Επιπλέον, ευχαρίστησε συνέδρους, χορηγούς, ομιλητές και φοιτητές, χωρίς να παραλείπει τους εθελοντές και συνεργάτες που εγγυήθηκαν για την άριστη διοργάνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.