Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά BRAVO BRAVISSIMO: LIVE STREAMING από τη σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο FACEBOOK

BRAVO BRAVISSIMO: LIVE STREAMING από τη σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο FACEBOOK

Μια παράσταση με νότες. Ηθοποιοί και μουσικοί στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ.
Δωρεάν για τους φίλους της καλής μουσικής και γενικά το κοινό της Αθήνας. Και όχι μόνο της Αθήνας. Ο Ροσσίνι και ο μελωδικός του κόσμος, από τη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και με LIVE STREAMING σε όλη την Ευρώπη και στον κόσμο.

Αυτή την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 19:00 από τη σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο FACEBOOK
 
Το θέατρο Αερόπλοιο-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ συμμετέχει σε ένα πολύ πρωτότυπο και …μελωδικό  project με θέατρα και μουσικές σκηνές από την Ευρώπη.
 
Το πρωτότυπο project BRAVOBRAVISIMO
Το project BRAVOBRAVISIMO έχει σαν στόχο του να κάνει γνωστό το έργο του Rossini κυρίως στα νέα παιδιά.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ετοίμασε θεατρικά παιχνίδια και μικρές παραστάσεις βασισμένες στα μουσικά μοτίβα του Ροσσίνι και στις όπερες του και τα παρουσίασε στην Πορτογαλία στην πόλη Λουσάντα (βόρεια του Οπόρτο). Ο διασκεδαστικός Κουρέας της Σεβίλλης  η παραμυθένια Cinderella και ο ηρωικός Γουλιέλμος Τέλλος έδωσαν άπειρες ευκαιρίες για παιχνίδι, και δημιουργική απασχόληση που διεύθυναν οι ηθοποιοί του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ Λαμπρινή Θάνου και η designer παιδαγωγός Μαρία Παπαμελετίου.
 
Το τριήμερο 24-26 Μαΐου 2022 έρχεται η σειρά της Αθήνας να φιλοξενήσει το πρωτότυπο αυτό Project. Στη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα στηθεί η παράσταση έτσι όπως θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2022 στο PORDENONE της Ιταλίας και θα μεταδοθεί στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη σε LIVE STREAMING.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μεγάλοι οργανισμοί με μεγάλη εμπειρία και Ιστορία στο θέατρο, στην όπερα και στον πολιτισμό. Εκτός από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ από την Ελλάδα συμμετέχουν το  San Marco Orchestra and Choir από την Ιταλία, το πολιτιστικό κέντρο Cultural centre “Nikola Djurkovic” από το Μαυροβούνιο, το πανευρωπαϊκό δίκτυο καλλιτεχνικών οργανισμών ALDA network και ο πολιτιστικός οργανισμός του δήμου Lousada την Βόρειο Πορτογαλία.
 
Η παράσταση/ανοιχτή γενική δοκιμή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος θέλει μέσα από την σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο FACEBOOK.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.