Home Βραβεία Το Nana Princess στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα σύμφωνα με τα...

Το Nana Princess στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα σύμφωνα με τα διεθνή βραβεία Travelers’ Choice Awards 2022

Για ακόμα μια χρονιά, το Nana Princess του Oμίλου Καράτζη βρίσκεται στην 5η θέση στη λίστα με τα κορυφαία 25 θέρετρα με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα, σύμφωνα με την δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor και τις κριτικές που συλλέγονται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που κατάφερε να κερδίσει επάξια τη θέση του στα φετινά βραβεία Travelers’ Choice Awards, ξεχώρισε για τις άριστες υπηρεσίες του και τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις, ενώ οι επισκέπτες του το ανέδειξαν σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2022. 

Τόσο για την ομάδα των Nana Hotels (Nana Golden Beach & Nana Princess) όσο και για τους ανθρώπους στον Όμιλο Καράτζη, η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιβράβευση που προέρχεται από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους, επιβεβαιώνοντας την ασύγκριτη ποιότητα φιλοξενίας των ξενοδοχείων του Ομίλου. Η μοναδική τοποθεσία στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, η πανέμορφη θέα στο Αιγαίο, τα άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, οι πολυτελείς παροχές και η αίσθηση απόλυτης ιδιωτικότητας είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν οι χρήστες στις κριτικές τους. 

Ο Όμιλος Καράτζη συνεχίζει να κυριαρχεί στο τομέα της φιλοξενίας παραμένοντας πιστός στις αξίες χρόνων και στην φιλοσοφία του να προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία στον επισκέπτη σε όλες τις μονάδες φιλοξενίας των Nana Hotels.  

Nana Princess 

Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., έχει προσθέσει στη δυναμική του νησιού 102 σουίτες και βίλες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

Όμιλος Καράτζη Α. Ε.

Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του. Με στόχο να δημιουργήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, το Nana Princess συμπληρώνει το εμβληματικό Nana Golden Beach, και έχει μετατραπεί στο νούμερο ένα πολυτελή προορισμό της Κρήτης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version