Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Αngsana Corfu Resort & Spa καλωσορίζει τον Κώστα Μπιμπλή στη...

Το Αngsana Corfu Resort & Spa καλωσορίζει τον Κώστα Μπιμπλή στη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή

Το εντυπωσιακό 5* Angsana Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα, – το πρώτο property της Banyan Tree επί ευρωπαϊκού εδάφους- καλωσορίζει στην ομάδα του τον κ. Κώστα Μπιμπλή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. 

O κ. Μπιμπλής διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, Area General Manager της Domes Resorts, General Manager του Domes Miramare Corfu, General Manager του Domes Νoruz Chania, Hotel Manager του Βill & Coo Suites Coast, καθώς και σε επιτελικές θέσεις στο The Met Hotel και το Hyatt Regency Thessaloniki. Διαθέτοντας Bachelor’s Degree από το Institute of Hotel Management στη Θεσσαλονίκη, International Diploma in Travel and Tourism από το Cambridge Education Group και Hotel Real Estate & Asset Management Certificate από το eCornell University, o κ. Μπιμπλής έχει διαγράψει μια επιτυχημένη 20ετή πορεία στον χώρο του τουρισμού. Διακρίνεται για εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης, τη διαχείριση budget και revenue καθώς και την αύξηση των επιπέδων ικανοποίησης πελατών εφαρμόζοντας νέες διαδικασίες παροχής high-end services. 

Η διοικητική ομάδα του Angsana Corfu Resort & Spa, υποδεχόμενη τον Κώστα Μπιμπλή, συνεχίζει να εστιάζει στην υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου στρατηγικού της πλάνου με σκοπό την ενίσχυση της εδραίωσης του resort ως τον κορυφαίο προορισμό προσωποποιημένης φιλοξενίας και ευεξίας στον νησί των Φαιάκων και όχι μόνο. Η διεύρυνση των επιπέδων πληρότητας του ξενοδοχείου, η ενίσχυση της επίδοσης των επιμέρους τμημάτων και η δημιουργία πρόσθετων revenue lines βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του σχεδιασμού, του resort.

Ο κύριος Μπιπλής δήλωσε σχετικά: “Η θέση του Γενικού Διευθυντή στο Angsana Corfu Resort & Spa, του πρώτου resort της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμένα. Σκοπός μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο τις ασιατικές καταβολές του brand με την ελληνική φιλοξενία και την κομψότητα που αποπνέει το νησί της Κέρκυρας, χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το resort σε ένα μοναδικό μεσογειακό καταφύγιο”.

Περισσότερα για το Angsana Corfu Resort & Spa

Σε απόσταση 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Μπενίτσες, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Angsana Corfu Resort & Spa φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό και μια απαράμιλλη εμπειρία μεσογειακής φιλοξενίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα πολυεθνικό ταξίδι γεύσης στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο Angsana Spa.

Angsana Corfu Resort & Spa
11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης,
49084 Μπενίτσες, Κέρκυρα
www.angsana.com/en/greece/corfu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.