Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ταξίδια Καλοκαιρινά σε Πολύχρωμες Θάλασσες

Ταξίδια Καλοκαιρινά σε Πολύχρωμες Θάλασσες

Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες 

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής  Τέχνης συνδιοργανώνουν τον κύκλο διαδικτυακών εικαστικών εργαστηρίων για  παιδιά, «Δημιουργώ με Οδηγό την Τέχνη». Η πρωτοβουλία συνεχίζεται με πολλή  όρεξη κι ένα νέο καλοκαιρινό εργαστήρι. Αντλώντας έμπνευση από έργα γνωστών  καλλιτεχνών, οι μικροί δημιουργοί φτιάχνουν χειροτεχνίες με θεματική το καλοκαίρι. 

Την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, στις 11:00 παρουσιάζεται το πρόγραμμα Ταξίδια  καλοκαιρινά σε πολύχρωμες θάλασσες. Παρέα με την εικαστικό και επιμελήτρια  του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασία Σκληρού, οι μικροί  καλλιτέχνες διευρύνουν τους ορίζοντες της φαντασίας τους και δημιουργούν  ζωγραφιές με πολύχρωμες θάλασσες κι όμορφα καράβια! 

Για τις χειροτεχνίες χρειάζονται: 2 χαρτιά Α4 κανσόν λευκά, ξυλομπογιές,  μαρκαδόροι, νερομπογιές, χαρτιά χρωματιστά, κόλλα στικ, ψαλίδι, χαρτί από  χαρτόκουτα. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και πραγματοποιείται online μέσω  Zoom. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Ημερομηνία εκδήλωσης Κυριακή 22 Μαΐου 2022, 11:00  

Διεύθυνση Online μέσω Zoom  

Παρακολούθηση Eλεύθερη με προεγγραφές στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Πληροφορίες Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr, www.hau.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.