Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Καινούργιος Κόσμος

Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Καινούργιος Κόσμος

Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Καινούργιος Κόσμος Γεωστρατηγική – Οικονομία – Εκκλησία – Επισιτισμός Ανοιχτή Συζήτηση 

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανοίγει την συζήτηση για τις επιπτώσεις που  έχει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στην ζωή μας. Η πρώτη, από σειρά συζητήσεων που θα ακολουθήσουν, πραγματοποιείται την  Δευτέρα 6 Ιουνίου, 18:45, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης  (Μασσαλίας 22, Αθήνα) με ομιλητές τους: Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννη  Μανιάτη, Δημήτρη Καιρίδη και Αλέξανδρο Μασσαβέτα. Την συζήτηση  συντονίζει ο Μάκης Προβατάς. 

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον ιστορικό του μέλλοντος για να  αντιληφθούμε ότι μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο κόσμος μας  πλέον χωρίζεται σε αυτόν «πριν τις 24 Φεβρουαρίου» και σε αυτόν «μετά  τις 24 Φεβρουαρίου»…  

Η τομή αυτή γίνεται κάθε μέρα πιο οδυνηρή και επικίνδυνη για την ευτυχία,  την υγεία και τη ζωή σχεδόν καθενός από τα οκτώ δισεκατομμύρια  κατοίκους του πλανήτη. Φυσικά αφορά και τους Έλληνες. Στις επιπτώσεις  αυτές, σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο, θα αναφερθούν οι  προσκεκλημένοι ομιλητές. 

Για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν διά ζώσης, η εκδήλωση  μεταδίδεται και με live streaming από τη σελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. 

Ομιλητές Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της  Ευρώπης, πρώην Υπουργός Εξωτερικών 

Γιάννης Μανιάτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρ. Υπ.  

Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής 

Δημήτρης Καιρίδης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πάντειο Πανεπιστήμιο, 

Βουλευτής Ν.Δ, Βόρειος Τομέας Αθηνών 

Αλέξανδρος Μασσαβέτας, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας 

Συντονίζει ο Μάκης Προβατάς, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας 

Ημερομηνία Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, 18:45 

Διεύθυνση Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα) Παρακολούθηση Eλεύθερη με προεγγραφές στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Πληροφορίες Διεύθυνση Πολιτιστικών (2103680052), culture@hau.gr, www.hau.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.