Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής ενώνουν τις δυνάμεις...

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και προβάλλουν τους προορισμούς στην Ιρλανδική τουριστική αγορά.

 

Το ενδιαφέρον των Ιρλανδών τουριστικών πρακτόρων και εκπροσώπων του Ιρλανδικού Τύπου προσέλκυσαν από κοινού οι Οργανισμοί Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, στο Δουβλίνο στις 19 Μαΐου 2022.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την ενίσχυση της ιρλανδικής αγοράς και την επανεκκίνηση του τουριστικού ρεύματος, από την Ιρλανδία μέσω της προβολής της Ελλάδας ως πλέον ασφαλής προορισμός, στον απόηχο της πανδημίας του Covid-19 και της ποικιλομορφίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η διευθύντρια του ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας κ. Ελένη Σκαρβέλη υποδέχθηκε τους 40 Ιρλανδούς πράκτορες και εκπρόσωπους του τύπου και παρουσίασε τo «Greek end».
Τα στελέχη των δύο οργανισμών πραγματοποιήσαν B2B συναντήσεις και οι Ιρλανδοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες που μπορούν να προσφέρουν Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική με την πληθώρα των επιλογών και εμπειριών.

Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ σημαντικές την δεδομένη στιγμή προκειμένου να γίνει ουσιαστική ενημέρωση της ιρλανδικής αγοράς και ιδιαίτερα των τουριστικών πρακτόρων και εκπροσώπων Τύπου για την ενίσχυση των κρατήσεων κυρίως για τις απευθείας αεροπορικές συνδέσεις.
Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη της απευθείας πτήσης Θεσσαλονίκης-Δουβλίνου. Αποτελεί συνέχεια των κοινών ενεργειών παρουσίασης προορισμών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην τουριστική έκθεση του Δουβλίνου Holiday World Show.
Σε συνέχεια αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από κοινού press trip προκειμένου να προβληθούν οι δύο προορισμοί συνδυαστικά στο Ιρλανδικό τουριστικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.