Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες εν όψει της μεγάλης συναυλίας που οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 9.00 το βράδυ. Το μεγάλο μουσικό γεγονός με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί εν τέλει -για τεχνικούς λόγους- στον υπαίθριο χώρο εντός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) αντί του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο είναι πολύ υψηλό, όπως αποτυπώνεται από την προπώληση των εισιτηρίων, η οποία και συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο της συναυλίας το βαρύ έργο της επανεκτέλεσης τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος θα αναλάβουν κατά αλφαβητική σειρά η Πέγκυ Ζήνα, ο Στέφανος Κορκολής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Μπάμπης Στόκας κι ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η ορχήστρα που συνόδευε τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ την παρουσίαση-σκηνοθεσία-επιμέλεια έχει αναλάβει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την ηχοληψία ο Δημήτρης Ευαγγελάτος.

Προπώληση Εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Τιμή εισιτηρίων: 13 ευρώ (όρθιοι) – 15 ευρώ (καθήμενοι)
Παιδιά έως 7 ετών, ΑμΕΑ: Δωρεάν είσοδος

Γενικές Πληροφορίες
Συναυλία: Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, Υπαίθριος χώρος εντός ΔΕΘ
Έναρξη συναυλίας: 21.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.