Αρχική Αθλητικά ΙΣΝ – SNF Nostos Run 2022: Τρέχοντας προς το Μέλλον

ΙΣΝ – SNF Nostos Run 2022: Τρέχοντας προς το Μέλλον

Celestyal Cruises

Οι εγγραφές άνοιξαν στο snfnostos.org

Κάντε την εγγραφή σας εδώ!

Ένας αγαπημένος βραδινός αγώνας δρόμου επιστρέφει και μας παρακινεί να τρέξουμε με περισσότερη  θέληση και ορμή προς το καλοκαίρι και τις μαγικές του στιγμές. Το SNF Nostos Run: Τρέχοντας προς το Μέλλον του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), έρχεται και πάλι την Ολυμπιακή Ημέρα, στις 23 Ιουνίου 2022.

Με φωτισμό του αγώνα το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα και για μουσική τα γέλια και τις φωνές των μικρών, των μεγάλων, των αθλητών των Special Olympics και όλου του υπόλοιπου κόσμου, η εκκίνηση θα δοθεί όπως κάθε χρόνο από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Η διαδρομή θα διασχίσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης που θα είναι αφιερωμένοι στους δρομείς, για να τερματίσει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) όπου οι φωνές χαράς για τον τερματισμό θα μετατραπούν αυτόματα σε τραγούδι και θα ενωθούν με τις φωνές των Locomondo σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία.

Όπως πάντα οι διαδρομές που προσφέρει είναι τρεις: 10 χλμ. 6 χλμ. και 1 χλμ. για αθλητές των Special Olympics. Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 20:30 και στις 20:45 αντίστοιχα.

Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ένας αγώνας γεμάτος μουσική – Για καλό σκοπό!

Σε δυο σημεία της διαδρομής, θα δίνουν ρυθμό στους δρομείς οι μουσικοί της Polyphonica και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ιωαννιτών. Με τη σειρά τους, οι δρομείς θα συνεισφέρουν, μέσω της συμμετοχής τους στον αγώνα, στο έργο των δυο μη κερδοσκοπικών οργανισμών, που έχουν ως αποστολή την ενίσχυση των νέων μέσα από τη μουσική και τις τέχνες.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του SNF Nostos Run, οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν με ελάχιστη συμμετοχή των €5 (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), για την υποστήριξη της Polyphonica και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ιωαννιτών*.

Μετά τον τερματισμό, και την απονομή βραβείων στη σκηνή του SNF Nostos, στο Ξέφωτο οι Locomondo θα μας ξεσηκώσουν με reggae, ska και latin ρυθμούς τους, ενώ θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό drone show που θα φωτίσει τον ουρανό πάνω από το ΚΠΙΣΝ.

Ο αγώνας SNF Nostos Run δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα γίνεται επίσημη χρονομέτρηση, για όσους θέλουν να γνωρίζουν την επίδοσή τους.
Κάντε την εγγραφή σας εδώ! #snfnostosrun

Ο αγώνας SNF Nostos Run αποτελεί μέρος του SNF Nostos, που φέτος εστιάζει στο πιο σημαντικό ανθρώπινο αγαθό: την Υγεία. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του SNF Nostos Health εδώ.

SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
23 & 24 Ιουνίου 2022

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
SNF Nostos Run: 23 Ιουνίου

SNF Nostos Conference: 23 & 24 Ιουνίου

Διάλογοι του ΙΣΝ: 24 Ιουνίου

#snfnostos #snfnostoshealth

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.