Αρχική Δήμοι Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΛΟΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΛΟΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με επιτυχία ένα press trip για Σλοβένους Δημοσιογράφους. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιογραφική αποστολή από τη Σλοβενία επισκέπτεται την πόλη.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Σερβίας, το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης φιλοξένησε δημοσιογράφους από τα δύο μεγαλύτερα κρατικά μέσα της χώρας και συγκεκριμένα το Radio-Television Slovenia (RTV Slovenija) και το δημοσιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων, Slovenian Press Agency Slovenskatiskovnaagencija – STA. 
Στην πρώτη τους επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου, να γευτούν αυθεντικούς μεζέδες και θεσσαλονικιώτικες συνταγές, να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα στο Καπάνι και να χαλαρώσουν με μια μεγάλη βόλτα στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.
Οι Σλοβένοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, τη ζωντάνια, τα αρώματα και τις γεύσεις της πόλης  και αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η Σλοβενία μία χώρα της κεντρικής Ευρώπης με σταθερά αναπτυσσόμενη οικονομία, υψηλό επίπεδο σταθερότητας και ευημερίας και καταγεγραμμένη τη διάθεση των Σλοβένων να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη έχοντας εύκολη πρόσβαση με όλα τα μεταφορικά μέσα, αποτελεί μια νέα αγορά στόχο για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.