Home Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΤΕΠ: Μνημόνιο Συνεργασίας πέντε ετών με το Εργαστήριο Καινοτόμου Τουριστικής Επιχειρηματικότητας και...

ΙΤΕΠ: Μνημόνιο Συνεργασίας πέντε ετών με το Εργαστήριο Καινοτόμου Τουριστικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας πέντε ετών με το Εργαστήριο Καινοτόμου Τουριστικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των συμβαλλόμενων φορέων προβλέπεται η ανάπτυξη δράσεων όπως η εκπόνηση ερευνών και μελετών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος (π.χ. βιωσιμότητα), με συμμετοχή επιστημόνων και από τους δύο φορείς, η συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων, όπως και η παροχή διαλέξεων από εκπροσώπους του ΙΤΕΠ στα σχετικά μαθήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πολύ σημαντικό κομμάτι της συνεργασίας αποτελεί η υποδοχή φοιτητών για πρακτική άσκηση στο ΙΤΕΠ με στόχο την απόκτηση εμπειρίας και η γενικότερη διασύνδεση των φοιτητών και των αποφοίτων του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την ξενοδοχειακή αγορά. Τέλος, για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη της συνεργασίας τα συμβαλλόμενα μέρη έχουν τη δυνατότητα με κοινή απόφαση να προβαίνουν στην υλοποίηση άλλων επιμέρους δράσεων με σκοπό τη διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και τη διερεύνηση νέων πεδίων συνεργασίας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version