Home Βραβεία Για τέταρτη χρονιά στους Χρυσούς Σκούφους το Liostasi Hotel της Ίου

Για τέταρτη χρονιά στους Χρυσούς Σκούφους το Liostasi Hotel της Ίου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε η κουζίνα του Liostasi Hotel, του καλύτερου

boutique
hotel πέντε αστέρων της Ίου, στην κορυφαία γαστρονομική γιορτή των Χρυσών Σκούφων. Τη διάκριση «Top Notch Χρυσοί Σκούφοι 2022» παρέλαβε ο ιδιοκτήτης τουξενοδοχείου κ. Αρτέμης Δεναξάς κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής βράβευσης που διοργάνωσε το περιοδικό Αθηνόραμα στις 4 Απριλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα.

Αυτή η βράβευση επιβεβαιώνει τη θέση του Grandma’s Restaurant, του γαστρονομικού

εστιατορίου του
Liostasi, ως του καλύτερου εστιατορίου της Ίου χάρη στο εξόχως κυκλαδίτικο μενού που βασίζεται στις εκλεκτές νησιωτικές πρώτες ύλες και στην πλούσια γαστρονομική παράδοση του Αιγαίου. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα κυκλαδίτικη κουζίνα η «Κουζίνα της Καρδιάς» όπως την ονομάζει ο κ. Σωτήρης Ευαγγέλου, σύμβουλοςσεφ του Liostasi και εμπνευστής του μενού η οποία προσφέρει μια πιο σύγχρονη ματιά στις αγαπημένες συνταγές της Ίου και των Κυκλάδων.

«Φέτος διακριθήκαμε με τη νέα μας ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Ευαγγέλου, τον
Executive Chef κ. Χρήστο Κανουλά και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν στην κουζίνα και το σέρβις του εστιατορίου μας Grandmas για αυτήν την επιτυχία που είναι ολοδική τους», δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Δεναξάς. «Η αλλαγή που κάναμε πέρυσι στρεφόμενοι προς μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα με πιο έντονα τα στοιχεία των Κυκλάδων γοήτευσε τόσο το κοινό του Grandmas όσο και τους κριτές του Αθηνοράματος και αυτό μας δείχνει ότι αξίζει να συνεχίσουμε στο δρόμο προς μια πιο τοπική κουζίνα.»

Το Liostasi Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το σύγχρονο design, τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη συγκλονιστική θέα. Οι εξαιρετικές παραλίες της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το ξενοδοχείο.


Τα δωμάτια και οι σουίτες, μερικές εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπαμπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Το
Spa του ξενοδοχείου  συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες θεραπείες βασισμένες σε βιολογικά προϊόντα ευεξίας και αρχαίες συνταγές ομορφιάς.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version