Αρχική Βραβεία ΕΟΤ Ελληνική Πρωτιά στα βραβεία Grand Travel Awards 2022 Σκανδιναβίας

ΕΟΤ Ελληνική Πρωτιά στα βραβεία Grand Travel Awards 2022 Σκανδιναβίας

Celestyal Cruises

Σημαντική διάκριση για την Ελλάδα

Βράβευση της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας στα GRAND TRAVEL AWARD 2022 της Νορβηγίας

Με τίτλο που αναδεικνύει τον ΕΟΤ  ως τον καλύτερο τουριστικό φορέα της χρονιάς 2021  στη Νορβηγία, κυκλοφόρησε η νορβηγική έκδοση του σκανδιναβικού περιοδικού  «TRAVEL NEWS» που διοργανώνει τα ετήσια GRAND TRAVEL AWARDS (GTA).

Ιδιαίτερα τιμητική για την Ελλάδα είναι η διάκριση που  απέσπασε η  Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σκανδιναβίας για τις δραστηριότητες της στη Νορβηγία, κατά τη διάρκεια του 2021. Την πρωτιά της Ελλάδας παρουσίασε σε αφιέρωμα του για τα βραβεία της χρονιάς το επαγγελματικό περιοδικό/ιστοσελίδα «TRAVEL NEWS», τονίζοντας: «Την περίοδο  που οι  περισσότερες δραστηριότητες σταματούσαν, το Ελληνικό Γραφείο Τουρισμού επιτάχυνε δυναμικά».

Η βράβευση της Ελλάδας ανακοινώθηκε από την κριτική επιτροπή των βραβείων στον Προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Παύλο Μούρμα, καθώς στην Νορβηγία η ετήσια εκδήλωση απονομής των βραβείων GRAND TRAVEL AWARDS ακυρώθηκε για τα έτη 2021 και 2022. Αντίθετα η ίδια εκδήλωση για το 2022 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Σουηδία στις 26 Απριλίου, όπου το ελληνικό βραβείο θα παραδοθεί ιδιοχείρως από τον CEO Travel News κ. David Kurtz.

Η ψηφιακή μορφή του περιοδικού «TRAVEL NEWS» περιλαμβάνει εκτενή αναφορά στις βραβεύσεις (δείτε ψηφιακά ολόκληρο το περιοδικό στον σύνδεσμο: https://travelnews.no/tndigital/TN0222/index.html). Η ελληνική διάκριση παρουσιάζεται στη σελίδα 29 με σχετική δήλωση του προϊσταμένου κ. Παύλου Μούρμα, σύμφωνα με την οποία:

«Η Ελλάδα είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς για τους Σκανδιναβούς και είμαστε υπερήφανοι που πετύχαμε να χειριστούμε αποτελεσματικά την υγειονομική κρίση. Ασχέτως με τα μέτρα, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ανθρώπων για «έμπνευση» με την δημοσιοποίηση νέων ταξιδιωτικών ιστοριών μέσω των διαφημιστικών μας εκστρατειών «GreecefromHome» το 2020, «AllyouwantisGreece» και «Greecedoeshaveawinter» το 2021.

Έχω εκπλαγεί ευχάριστα από την απόφαση της κριτικής Επιτροπής να απονείμει το GRAND TRAVEL AWARD 2022 για το «BestForeignTouristOffice», στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού-Σκανδιναβίας & Βαλτικών Χωρών.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας για έμπνευση, ακριβείς πληροφορίες και νέες εμπειρίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.