Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έρχεται το νέο ξενοδοχείο Athens Flair της Hotelising

Έρχεται το νέο ξενοδοχείο Athens Flair της Hotelising

 

Η εταιρεία Hotelising διαθέτοντας στο portfolio της 25 ξενοδοχεία στην Ελλάδα- πολλά εκ των οποίων διακρίνονται για την αρχιτεκτονική τους αλλά και για την υψηλή αισθητική τους- έχει γίνει γνωστό εδώ και ένα χρόνο ότι προετοιμάζει την κατασκευαστική και αρχιτεκτονική μετατροπή του επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου που στεγάζεται επί της οδού Δελφών 2Β, στο Κολωνάκι, σε boutique ξενοδοχείο.

Εταιρική ταυτότητα: 

Η εταιρεία Hotelising ανέλαβε και υλοποίησε τον σχεδιασμό ενός νέου brand identity για το ξενοδοχείο. Η νέα εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει την εμπορική επωνυμία καθώς και τα λεκτικά και οπτικά μέσα που θα αναδείξουν τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το νέο εγχείρημα της εταιρείας. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε επίσημα ότι το όνομα που θα δοθεί στο νέο ξενοδοχείο είναι Athens Flair.

Η επιλογή της ονοματολογίας βασίστηκε στην κομψότητα και στην αριστοκρατική γοητεία της πόλης των Αθηνών. Πηγή έμπνευσης στάθηκε το ίδιο το κτίριο το οποίο αποτελεί ένα μνημείο-υπόδειγμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης. 

Ο σχεδιασμός του λογοτύπου βασίστηκε σε στοιχεία της Art Déco (Αρ Ντεκό) αισθητικής αλλά σε πιο σύγχρονη εκδοχή. Το λογότυπο του Athens Flair αποπνέει την φινέτσα και την αύρα μιας άλλης εποχής! Ο συνδυασμός των χρωματικών επιλογών και της εικαστικής απόδοσης του λογοτύπου προβάλλουν την απλότητα και την καθαρότητα των γραμμών, σε απόλυτη αρμονία με το όνομα του ξενοδοχείου.

Η ανακατασκευή του νεοκλασικού Athens Flair, το οποίο αποτελεί ένα έργο τέχνης για την Αθήνα, θα ολοκληρωθεί την επόμενη περίοδο και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το καλοκαίρι του 2022. Η Ιδρύτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Hotelising, Κα. Κατερίνα Πετροπούλου δηλώνει ότι: ‘’ Στόχος μας είναι οι επισκέπτες του Athens Flair να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής σε ένα εμβληματικό κτίριο που αποπνέει την γοητεία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, με σύγχρονη ματιά’’.  

Tο ξενοδοχείο Athens Flair έρχεται στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας για να αναδείξει τη γοητεία της διαχρονικότητας στη φιλοξενία, την αρχιτεκτονική, την αθηναϊκή κομψότητα και τη ρομαντική πλευρά της πόλης. 

Το Athens Flair θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό στην πόλη της Αθήνας, τόσο για την αυθεντικότητα αλλά και τη διαχρονικότητα του ύφους του!

Επισκεφτείτε τώρα: www.athensflair.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.