Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τιμητικές βραβεύσεις σε Περιφερειάρχη-Περιφέρεια Κρήτης από την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Τιμητικές βραβεύσεις σε Περιφερειάρχη-Περιφέρεια Κρήτης από την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Για την προσφορά του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη στον Αθλητισμό απονεμήθηκε τιμητική βράβευση από την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδος στην διάρκεια του χθεσινού τελικού βόλεϊ γυναικών (FΙΝΑL FOUR) που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Λίντο Ηρακλείου σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού, ΕΑΚΗ, ΕΣΠΕΚ.

Η βράβευση προς τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη έγινε από τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο και το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Επίσης η Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τίμησε για την προσφορά τους στον Αθλητισμό τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Γιώργο Πιτσούλη. Στον κ. Συριγωνάκη η απονομή έγινε από το μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Δήμητρα Χαριτίδου και η απονομή στον κ. Πιτσούλη έγινε από τον Εκτελεστικό Δ/ντη της Εθνικής Ομοσπονδίας Περικλή Μπακοδήμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.