Αρχική Απασχόληση Πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο «Staff Welcome» του Metaxa Hospitality Group

Πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο «Staff Welcome» του Metaxa Hospitality Group

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο «Staff Welcome» του Metaxa Hospitality Group, η ετήσια εκδήλωση-θεσμός για το καλωσόρισμα των εργαζομένων του, ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν.  

Με τίτλο: «Ήθος- Πάθος- Λόγος», τις τρεις έννοιες που αποτελούν τη βάση της νέας φιλοσοφίας του Ομίλου, η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με τη συμμετοχή 800 εργαζομένων του Metaxa Hospitality Group σε Κρήτη και Σαντορίνη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και η κ. Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, οι οποίοι και τίμησαν με τη συμμετοχή τους το φετινό «Staff Welcome». Εν συνεχεία, ο CEO του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, ανέπτυξε τη νέα φιλοσοφία και το όραμα του Ομίλου, ενώ η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Λούλα Μεταξά, η οποία και είχε το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης, παρουσίασε την πολιτική ανθρωπίνου δυναμικού του Ομίλου, εμπλουτισμένη με την προβολή βίντεο από σχετικές δράσεις.

Οι Διευθυντές των ξενοδοχείων αναφέρθηκαν στην ετοιμότητά των μονάδων και των στελεχών ενόψει της τουριστικής περιόδου που ξεκινά, δίνοντας παράλληλα στίγμα για τις ενέργειες που σχεδιάζονται για την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών.    

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση, είχαν οι τιμητικές αναφορές των στελεχών που αναλαμβάνουν αναβαθμισμένα καθήκοντα ή βραβεύτηκαν ως «Εργαζόμενοι της Χρονιάς», προσωποποιώντας την υπόσχεση του Ομίλου για διαρκή εξέλιξη και αναγνώριση της αριστείας, καθώς και εκείνων που συνταξιοδοτήθηκαν, επιβεβαιώνοντας το περιβάλλον εργασιακής ασφάλειας που χαρακτηρίζει διαχρονικά το Metaxa Hospitality Group.

Οι συμμετέχοντες εργαζόμενοι είχαν, τέλος, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  ομιλία με θεατρικά στοιχεία που υλοποίησε ο κ. Νικόλας Σμυρνάκης, συγγραφέας και ιδρυτής του IslandofMan Academy.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Όμιλό σας, έναν ζωντανό Οργανισμό, που ολοένα και δυναμώνει. Η παρουσία του Ομίλου σας πραγματικά, αποτελεί εχέγγυο για τον βιώσιμο τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης και κυρίως ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας όσων επισκέπτονται το νησί μας και συμβάλει ουσιαστικά στο να αναχωρήσουν από αυτό με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.» 

Η κ. Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, τόνισε: «Στην Ελλάδα η φιλοξενία έχει πρόσωπο, χαρακτήρα και μια μακρά παράδοση, με φλόγα άσβεστη και δυνατή. Όλα αυτά χάρη στους ανθρώπους της, εκείνους που καθημερινά, ο καθένας από την δική του θέση ευθύνης, μοχθούν για την ποιότητα της εμπειρίας και την αυθεντική ευχαρίστηση του επισκέπτη. Πάντα με μεράκι και δημιουργικότητα. Αυτοί είναι οι ιθύνοντες της επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού και σε αυτούς εναποθέτουμε τις ελπίδες για μία χρονιά που θα φέρει ακόμη μεγαλύτερα χαμόγελα, θέτοντάς τους στο επίκεντρο όλων των πολιτικών μας για έναν περισσότερο ποιοτικό και ανταγωνιστικό ελληνικό τουρισμό.» 

Τέλος, ο CEO του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε: «Για εμάς στο Μetaxa Hospitality Group, οι άνθρωποί μας είναι κάτι παραπάνω από τη δύναμή μας. Είναι οικογένεια. Όλοι μαζί, μοιράζουμε καθημερινά χαμόγελο, αφοσίωση και αγάπη, κάνοντας έτσι ξεχωριστή και αυθεντική την φιλοξενία που με πάθος προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Με γεμίζει μεγάλη χαρά να καλωσορίζουμε ξανά τους ανθρώπους μας και νιώθω αισιόδοξος πως, παρόλα τα δύσκολα που συμβαίνουν γύρω μας, θα καταφέρουμε να έχουμε μία καλή χρονιά».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.