Αρχική Βραβεία Την Πέμπτη 3 Μαρτίου τα Greek Exports Forum and Awards 2021

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου τα Greek Exports Forum and Awards 2021

Τα Greek Exports Forum & Awards 2021, επιστρέφουν και πάλι αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, για να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των επιπτώσεων της πανδημίας. 

Το forum θα επιχειρήσει να αναδείξει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις από το νέο Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Εξωστρέφειας της χώρας και να δώσουν στις εταιρείες χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα σε μία περίοδο που κυριαρχεί ο προβληματισμός για τα αυξημένα μεταφορικά κόστη.

Στη συνέχεια των συζητήσεων και ομιλιών θα λάβει χώρα το απόγευμα της ίδιας μέρας η Τελετή Απονομής των Βραβείων που θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν εξαγωγικά, σε μία ακόμη χρονιά που επηρεάστηκε σημαντικά από την πανδημία Covid-19.

Παράλληλα με το συνέδριο οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους δυνητικούς εξαγωγείς-συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, προσωπικές ενημερωτικές συναντήσεις (B2B meetings) με εκπροσώπους ΕΝΔΥ–ΟΕΥ και με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων.

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Στον κατάλογο των ομιλητών στα Greek Exports Forum & Awards ξεχωρίζουν κορυφαίοι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, σημαντικοί θεσμικοί ομιλητές και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς όπως:

  • Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων
  • Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Υπουργείο Εξωτερικών
  • Ιωάννης Σμυρλής, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Υπουργείο Εξωτερικών & Πρόεδρος ΔΣ, Enterprise Greece
  • Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
  • Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
  • Θεόδωρος Πελαγίδης, Υποδιοικητής, Τράπεζα της Ελλάδος, Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  • Αντώνιος Κατεπόδης, Πρόεδρος ΕΝΔΥ ΟΕΥ, Διευθυντής, Β2 Διεύθυνση Τεκμιρίωσης & Διαχείρισης Ποιότητας, Υπουργείο Εξωτερικών
  • Χρήστος Τσόλκας, Business Advisor
  • Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, Enterprise Greece, Αναπληρώτρια Γενική Επίτροπος Ελλάδας στην EXPO 2020 DUBAI
  • Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος & Πρόεδρος, Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας
  • Γεώργιος Φιλιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece
  • Μάρκος Βερέμης, Συνιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. Upstream, Εταίρος BigPi Ventures

Τα φετινά Greek Exports Awards περιλαμβάνουν 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 20 κατηγορίες βραβείων.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: Greek Exports Forum & Awards 2021 | ethosEVENTS, καθώς επίσης και τα social κανάλια της ethosEVENTS στο Facebook και το LinkedIn

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά στις 3 Μαρτίου 2022 από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 

Τα Greek Exports Forum & Awards 2021 (#gefa21) θα διεξαχθούν υβριδικά, με ομιλητές και βραβευόμενους σε φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων και το κοινό να παρακολουθεί και να συμμετέχει ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων. 

Greek Exports Forum & Awards, 3 Μαρτίου 2022, Liveon Hybrid Event

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.