Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην Digital Business Day

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην Digital Business Day

 

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην ITB Digital Business Day στις 17 Μαρτίου 2022.

Πρόκειται για την ψηφιακή επιχειρηματική ημέρα που διοργανώθηκε από την ITB, (την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γερμανίας), πετυχαίνοντας επιχειρηματική και εικονική δικτύωση για την παγκόσμια βιομηχανία ταξιδιών.

Η Digital Business Day αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης για την παγκόσμια τουριστική κοινότητα. Ως πλατφόρμα δικτύωσης, εκτός από ευκαιρίες δικτύωσης κατ’ ιδίαν και συναντήσεις ήχου-βίντεο, προσέφερε πληροφορίες για παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις και προβλέψεις.

Στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία μέσω της πλατφόρμας να πραγματοποιήσουν ψηφιακά ραντεβού με στελέχη του τουρισμού απ’ όλο τον κόσμο προβάλλοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: « Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει ισχυροποιήσει το ψηφιακό προφίλ προβολής της Θεσσαλονίκης πριν από την πανδημία. Η Digital Business Day ήταν ένα ακόμα αποτελεσματικό και απλό εργαλείο, που προσέφερε στον τουριστικό κλάδο, τη δικτύωση και την ανάπτυξη κοινών στόχων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Είμαι βέβαιη πως η πλατφόρμα είχε πολύ καλή υποδοχή και βοήθησε σημαντικά στη σύναψη πολλών επιτυχημένων επαφών στην τουριστική αγορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.