Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά A Weekend in Tweed” _ Εαρινές tweed περιπέτειες στο Poseidonion Grand Hotel

A Weekend in Tweed” _ Εαρινές tweed περιπέτειες στο Poseidonion Grand Hotel

Φέτος την άνοιξη το νησί των Σπετσών θα κατακλυστεί από την απόλυτη ρετρό διάθεση σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο vintage “περιπέτειες”, νοσταλγική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερες tweed εμφανίσεις. Από τις 15 έως τις 17 Απριλίου το Poseidonion Grand Hotel θα υποδεχθεί τους φιλοξενούμενούς του για ένα μοναδικό “Weekend in Tweed”. 

Με σύμμαχο τον γλυκό ανοιξιάτικο καιρό, φόντο τον all time classic χαρακτήρα του Ποσειδωνίου και την κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα τριήμερο αφιερωμένο σε ένα γοητευτικό ταξίδι στον χρόνο, γεμάτο δράσεις και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Μια χαλαρή ποδηλατάδα με πανέμορφα κλασικά ποδήλατα -πραγματικούς δίτροχους θησαυρούς-, ένα παρεΐστικο πικνίκ στην ολάνθιστη φύση των Σπετσών, ένα cosy απογευματινό τσάι στο Poseidonion Grand Hotel, καθώς και κομψά outfits με κυρίαρχο στοιχείο, τι άλλο, από το tweed, αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. 

Από το Weekend in Tweed” δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν νόστιμες γευστικές προτάσεις με την υπογραφή του Ποσειδωνίου, αλλά και εκπλήξεις όπως διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη των καλύτερων εμφανίσεων, ένα ατμοσφαιρικό πάρτι αλλά  και μοναδικές βραβεύσεις.

   Καλογυαλισμένα ποδήλατα, καλαίσθητες παρουσίες γεμάτες στιλ, χαρούμενη διάθεση και ρετρό ατμόσφαιρα θα δώσουν το έναυσμα για την έναρξη της νέας σεζόν σε ένα τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο.  

Το “Weekend in Tweed” πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Χριστίνα Λαγκαδιανού +30 210 9222525 | lagkadianou@travelworks.gr).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.