Home Yachting 1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING

1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING

 

Με τη θερμή υποδοχή  των ανθρώπων του χώρου ξεκινάει τις εργασίες του στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2022 το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Ο βασικός στόχος του συνεδρίου που ήταν η συσπείρωση του κλάδου δείχνει να επιτυγχάνεται από την ανταπόκριση συμμετοχής,  την υποστήριξη σημαντικών χορηγών αλλά και των διακεκριμένων ομιλητών.

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting  θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας. Η θεματολογία του συνεδρίου είναι η παρακάτω:

  1. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ YACHTING
  2. ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
  3. SUPER/ MEGA YACHTS MARKET, BROKERS & OWNERS
  4. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ
  5. SAILING BOATS / CATAMARANS
  6. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΘΑΛΑΣΣΑ
  7. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ YACHTING
  8. ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
  9. YACHT REFIT/DESIGN/BUILDING/REPAIR/SHIPYARDS

Αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου και την ακριβή θεματολογία, θα βρείτε στο https://www.gryachtingcongress.com/schedule

Όλα τα πάνελ παρουσιάζονται/συντονίζονται από έγκριτους δημοσιογράφους.

To 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του Yachting.  Στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής. Με τη συμμετοχή στελεχών του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers και λοιπών επαγγελματιών του κλάδου, στοχεύει στη συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting.

Στα πλαίσια του επίσημου Gala για τη λήξη του Συνεδρίου θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία (Honorary Awards).

Tο συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΝΕΕ, του ΕΒΕΠ & της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ενώ η πρωτοβουλία και ο σχεδιασμός ανήκει στην συμβουλευτική εταιρεία ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events, σε συνεργασία με την εταιρεία Trinity Events που έχει αναλάβει την υλοποίηση αυτού.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:

Εγγραφή στο https://www.gryachtingcongress.com/eggrafes

Προπώληση έως 18/02/2022.

Ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής πέραν της ημερομηνίας αυτής καθώς και δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια τις ημέρες του συνεδρίου. Εγγραφείτε έγκαιρα στο συνέδριο.
Κατά την προσέλευσή σας στο ξενοδοχείο είναι απαραίτητη η προσκόμιση εκτύπωσης της εγγραφής και η επίδειξη των απαραίτητων υγειονομικών βεβαιώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να αντλήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα: www.gryachtingcongress.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version