Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας...

Συνάντηση Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γρηγόρη Τάσιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν οι βάσεις για το πλαίσιο συνεργασίας αναφορικά με την προαγωγή του ελληνικού τουρισμού, καθώς και τη στήριξη των ξενοδοχειακών καταλυμάτων στη χώρα μας.

Η κ. Αναστασοπούλου επισήμανε ότι η Ελλάδα κατάφερε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πανδημίας και έφερε ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα στον τουρισμό. Ο Πρόεδρος του ΠΟΞ αναφέρθηκε κυρίως στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη θεσμοθέτηση κανόνων για την εύρυθμη λειτουργία της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η Γενική Γραμματέας κ. Αναστασοπούλου, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τον Πρόεδρο του ΠΟΞ και τον διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.