Home Διαγωνισμοί Η ΕΤΑΔ προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου...

Η ΕΤΑΔ προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου στη Λίνδο της Ρόδου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr (Κωδικός διαγωνισμού: Q109694), για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Λίνδου, στη Ρόδο σε οικόπεδο εμβαδού 210,67τ.μ., στο Νομό Δωδεκανήσου.

Το Τουριστικό περίπτερο Λίνδου βρίσκεται εντός του παραδοσιακού οικισμού της Λίνδου, 55 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Το οικόπεδο έχει πρόσωπο επί της κεντρικής πλατείας της Λίνδου και βρίσκεται σε προνομιακή κομβική θέση, σε σχέση με τις κυκλοφοριακές ροές πεζών και οχημάτων, δεδομένου ότι βρίσκεται τόσο στο όριο των πλακόστρωτων πεζοδρόμων του παλαιού οικισμού με το ασφαλτοστρωμένο οδικό δίκτυο όσο και επί της οδού πρόσβασης του οικισμού στη θάλασσα. Το στέγαστρο της εισόδου  αποτελείται από σταυροθόλια επί περιστυλίου και είναι ιδιαίτερης μορφολογικής αρχιτεκτονικής αξίας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Πέμπτη 3  Μαρτίου 2022 και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version