Αρχική Δήμοι Η «Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης» ανοίγει αυλαία για το 2022

Η «Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης» ανοίγει αυλαία για το 2022

Ανοίγει και φέτος η αυλαία της διοργάνωσης με τίτλο «Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης» του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η «Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης» λειτουργεί ως ένα δημιουργικό πεδίο δράσης των καλλιτεχνικών θεατρικών σχημάτων της πόλης, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η θεατρική πολυφωνία που χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη.
Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης δίνει για ακόμη μία χρονιά ραντεβού με το κοινό και τις θεατρικές ομάδες της πόλης στο Θέατρο ΑΝΕΤΟΝ, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2022.
Με στόχο την υποστήριξη του θεατρικού δυναμικού της πόλης, η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης προσκαλεί μεμονωμένους επαγγελματίες καλλιτέχνες, επαγγελματικά θεατρικά σχήματα και ομάδες της Θεσσαλονίκης να υποβάλουν προτάσεις για τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση και προτίθεται να καλύψει μέρος του κόστους της εκάστοτε παραγωγής.
Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από την Επιτροπή Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης με συνεκτίμηση του δραματουργικού και σκηνοθετικού ενδιαφέροντος, των συντελεστών και των τεχνικών και οργανωτικών προϋποθέσεων κάθε πρότασης.

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στις 12 το μεσημέρι. Οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ή θα κατατεθούν μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται εδώ.

Πληροφορίες δίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων στο politismos@thessaloniki.gr με θέμα: «Ερώτηση για την Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης» και στο τηλέφωνο 2313 318.208 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 πμ – 11:00 πμ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.