Αρχική Events Η 2η εκδήλωση Med Pearls BRIDGE (γεφύρωσης) θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη

Η 2η εκδήλωση Med Pearls BRIDGE (γεφύρωσης) θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη

Η δεύτερη εκδήλωση Med Pearls BRIDGE (γεφύρωσης) θα πραγματοποιηθεί  στη Βαρκελώνη προκειμένου να έρθουν σε επαφή ταξιδιωτικά γραφεία και ICT MSMEs (πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες Επιχειρήσεις Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας/ΤΠΕ).
Το έργο Med Pearls διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση BRIDGE (γεφύρωσης) για να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις από τον τομέα του τουρισμού και των ΤΠΕ στη Βαρκελώνη και στην Ανόια (Καταλονία, Ισπανία) από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου 2022.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Barcelona Mobile World Congress (MWC), μιας ετήσιας εκδήλωσης αφιερωμένης κυρίως στον κλάδο των κινητών επικοινωνιών και στις λύσεις ΤΠΕ.
Οι εκδηλώσεις BRIDGE είναι ευκαιρίες διασυνοριακής μελέτης, δικτύωσης και συνδημιουργίας που συγκεντρώνουν πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (MSMEs) από τον τουριστικό κλάδο και τον τομέα των ΤΠΕ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν και να αναπτύξουν καινοτόμες προσεγγίσεις για την υποστήριξη της βιομηχανίας του ήπιου τουρισμού με πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους. Αποφασίσαμε να ονομάσουμε αυτό το γεγονός: Tουρισμός και Metaverse: απειλή ή ευκαιρία;
Το έργο Med Pearls θα υποστηρίξει τα έξοδα πτήσης και διαμονής* στην εκδήλωση BRIDGE των επιλεγμένων υποψηφίων.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως τις 27 Ιανουαρίου 2022. Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ:
Αίτηση συμμετοχής
Έως και 8 αιτούντες ανά χώρα/ εταίρο θα επιλεγούν με βάση το προφίλ και τα κίνητρά τους να αναπτύξουν συνεργασίες για καινοτόμες προσεγγίσεις στον τομέα του ήπιου τουρισμού.
Το Med Pearls δέχεται αιτήσεις από:
Ταξιδιωτικά Γραφεία / Εταιρείες Διαχείρισης Προορισμών
πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας που αναπτύσσουν λύσεις για τον τομέα του τουρισμού (ή ενδιαφέρονται να το κάνουν)
Η ατζέντα θα περιλαμβάνει:
Ξενάγηση και συγκεκριμένες δραστηριότητες ώστε οι επιχειρήσεις να γνωρίσουν τις προοπτικές ΤΠΕ που εφαρμόζονται στον Τουρισμό στο πλαίσιο της Έκθεσης Mobile World Congress.
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην καταλανική πιλοτική περιοχή ήπιου τουρισμού
Δράσεις δικτύωσης με εταιρείες του κλάδου του τουρισμού και ΤΠΕ
Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε στη διεύθυνση: cristinabajet@gencat.cat

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.