Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ψηφιακή Ημερίδα του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα “Επαγγελματική σταδιοδρομία...

Ψηφιακή Ημερίδα του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα “Επαγγελματική σταδιοδρομία και Τουρισμός στη μετά Covid-19 περίοδο”

Το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών  και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνουν Ψηφιακή Ημερίδα με θέμα “Επαγγελματική σταδιοδρομία και Τουρισμός στη μετά Covid-19 περίοδο”.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Ημέρων Καριέρας οι οποίες διοργανώνονται για τους απόφοιτους και τελειόφοιτους του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών – Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 

Η ψηφιακή ημερίδα θα λάβει μέρος την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00- 11.00 π.μ. Ακολουθεί το πρόγραμμα με τους ομιλητές της ημερίδας.

Χαιρετισμός
Καθ.Άγγελος Κότιος- Πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πρόεδρος Τμήματος Τουριστικών Σπουδών

Ομιλητές

  • Άντζελα Γκερέκου- Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
  • Αλέξανδρος Βασιλικός- Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ)
  • Νίκος Κελαϊδίτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων (HATTA).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Καθ.Νικόλαος Γεωργόπουλος, Αναπλ. Πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών.

Η ψηφιακή ημερίδα με θέμα “Επαγγελματική σταδιοδρομία και Τουρισμός στη μετά Covid-19 περίοδο”  θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του youtube του τμήματος: 

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Τουριστικών Σπουδών
Link: https://www.youtube.com/watch?v=y74eggpAIuc

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.