Αρχική Δήμοι Τεράστια η προβολή της παραμυθένιας Ονειρούπολης σε όλη την Ελλάδα μέσω τηλεοπτικών,...

Τεράστια η προβολή της παραμυθένιας Ονειρούπολης σε όλη την Ελλάδα μέσω τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.

Πλήθος ζωντανών συνδέσεων και ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής και περιφερειακής εμβέλειας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων Δράμα

Από την πρώτη ημέρα έναρξης λειτουργίας της φετινής παραμυθένιας Ονειρούπολης, το ενδιαφέρον από πλήθος πανελλαδικών και περιφερειακών Μ.Μ.Ε. για την εκδήλωση είναι τεράστιο. Σε καθημερινό επίπεδο, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από κάθε γωνιά της χώρας έχουν αναφορές στην λαμπερή Ονειρούπολη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας, με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ. μεταφέρουν σε κάθε τηλεοπτικό δέκτη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πανέμορφες εικόνες από το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων το οποίο άρχισε να εξελίσσεται στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων Δράμα στις 5 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου 2022. Η ανανεωμένη Ονειρούπολη, μετά την περσινή αναγκαστική μη πραγματοποίηση, επανήλθε φέτος με δυναμικό τρόπο και λαμβάνει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από παρουσιαστές και δημοσιογράφους, ενώ είναι σίγουρο πως καθηλώνει και τους τηλεθεατές.

Η καθολική πανελλαδική αναγνώριση της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικη γιορτής της Ελλάδας, της Ονειρούπολης, είναι αδιαμφισβήτητη. Άλλωστε, η Δράμα και η Ονειρούπολη, πριν από 18 χρόνια, αποτέλεσαν τον οδηγό και για άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εορτάζεται η περίοδος των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς στη χώρα. 

Η Ονειρούπολη περιμένει όλους τους επισκέπτες της για γίνουν οι ίδιοι, με έναν τρόπο μαγικό, πρωταγωνιστές στο πιο όμορφο παιδικό παραμύθι… Γιατί στην Ονειρούπολη κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Γιατί στην Ονειρούπολη «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο!». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.