Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου: τρέχουσες και προσεχείς εκδηλώσεις

Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου: τρέχουσες και προσεχείς εκδηλώσεις

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου συμμετέχει δυναμικά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την Marathon Expo!

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου συμμετέχει και στηρίζει και φέτος τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (13-14/11/21, #ΑΜΑ2021, www.athensauthenticmarathon.gr ως Θεσμικός Υποστηρικτής!

Ταυτόχρονα, συμμετέχει με δικό του σταντ (αρ. 55) επίσης στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Marathon Expo – www.athensclassicmarathonexpo.gr, ως τις 13/11/21.
Μαζί του, οι τρείς σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου, οι: ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ (https://www.limassolmarathon.com ), 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας (https://larnakamarathon.com) και 23ος Logicom Cyprus Marathon (www.logicomcyprusmarathon.com), που κληρώνουν πλούσια δώρα. Όλοι οι προαναφερόμενοι αγώνες έχουν καταστεί πολύ δημοφιλείς στους δρομείς από Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και από όλον τον κόσμο και η συμμετοχή θα σας εντυπωσιάσει.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κλήρωση, δηλώνουν συμμετοχή στην είσοδο της έκθεσης.
Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται για εμβολιασμένους και νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη στην είσοδο του σχετικού πιστοποιητικού.
Όλοι οι δρομείς του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των μικρότερων δρομικών αποστάσεων της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό, μέσω του σταντ, e-newsletter, αλλά του ειδικού φυλλαδίου που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό εγγραφής τους.
Εσείς ακόμη να τρέξετε στην Κύπρο; Περισσότερα για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό στο www.visitcyprus.com

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Philoxenia, 12-14/11/2021.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου και φέτος συμμετέχει στην 36η έκθεση Philoxenia 2021 (12-14/11/21, περίπτερο 15, σταντ 3), στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην συμπρωτεύουσα. Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται για εμβολιασμένους και νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη στην είσοδο του σχετικού πιστοποιητικού.
Στο φιλόξενο σταντ ΥΦΥΤ, οι επισκέπτες θα λάβουν ενημερωτικό υλικό δωρεάν για τα όσα απλόχερα προσφέρει η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.